چه عجب ما این شازده خان رو دیدیم
چه جایی هم اومده
ماشالا چقدر خوشتیپ و خوش استیلن ایشون
به به چه شازده ای
چه خوشگله
ببینم همیشه تو مغازه پیش خودتونه؟
آره من بیشتر وقتم تو مغازه میگذره بیشتر مشتری ها هم دوستش دارند و میان باهاش بازی میکنند با اینکه خیلی اهلی هست حتی میاد بقل من میخوابه ولی هنوز بعد مدت 4 ماه که پیشم هست حتی یک کلمه هم حرف نزده با اینکه روزی چندین بار باهاش تمرین میکنم![]()
شیطنت از چشماش میباره دلش میخاد آزادش بذاری اونجارو یه تکون حسابی بده
شیطنت که ماله 1 دقیقش هست بعضی وقتها که بیرون هست مشتری میاد تو مغازه یا میره آویزون میشه به مشتری یا اگه حواسم نباشه میره تو میزها همه چی رو میاره میریزه بیرون کلا خرابکاری تو وجودشه
این هم بای بای کردنش هست
من که خودم ناخوداآگاه هر مغازه ای که پرنده که معمولا کاسکو هست داشته باشه میرم اونجا. فرقیم نمیکنه مغازه چی باشه. حتی لاستیک فروشی
چه خوبه خودش میره با مشتریا جور میشه. آخه معمولا صاحب مغازه ها به مشتری رو نمیدن
آدرس بدید بیایم با شازده بازی کنیم![]()
نه من با همه مشتری ها خوب تا میکنم آدرس من لاهیجان خیابان کشاورزی (شیشه گران) جنب بانک صادرات بهشتی 12 فروشگاه یاس جنوب
سلام. خیلی خوشگل و نازه.
از الان داره یاد میگیره چجوری کار مشتری ها رو راه بندازهالبته اگه فرصتش روداشته باشه . شما به جای اینکه ترفند بازی اینا یادش بدین همین کارای مغازه رو یادش بدین فکر کنم زود یاد بگیره
راستی هوا الان خیلی سرده . تومغازه سردش نشه یه وقت . دما رو کنترل کنید حتما . چون خدای نکرده سرما بخوره دردسر میشه براتون . چون توگیلان دکتر طوطی خوبی نداریم . بیشتر برای سگ و گربه هستن.
خیلی نازه
دوسش دارم
انقدر دوست دارم همینجور کپل بیاد بقلم
ولی نمیاد![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.