طوطي هاي صورت هلويي من يك حشره خيلي ريز دارند چطوري از بين مي ره؟
طوطي هاي صورت هلويي من يك حشره خيلي ريز دارند چطوري از بين مي ره؟
سلام دوست و استاد عزيزم ، راستشو بخواين من پرنده زياد دارم و داروهاي مختلف رو امتحان كردم ، وقتي محصولات تابرنيل وارد بازار شد چون جديد بود من چند موردش رو استفاده كردم و خيلي تفاوت احساس كردم ... تا الان به جز آنتي بيوتيك هاش تقريبا تمام محصولاتش رو امتحان كردم و واقعا راضي بودم ( مخصوصا مولتي ويتامين توتالش رو ) ...
روي همين حساب به بقيه كاربر ها پيشنهاد ميدم ...
در مورد ميزان مصرف و طول درمان اگه كمكي از دستم بر بياد در خدمتم ، وگرنه دست اندر كار شركت تابرنيل نيستم به خدا![]()
تابرنیل تنها برند حرفه ای و غیر تجاری موجود در بازار ایرانه
سایر مارک ها و برند ها بیشتر تجاری هستند و کیفیتشون معمولیه . برای مثال به کیفیت بسته بندی خیلی خیلی اهمیت داده شده تا فروش بالا تر بره...
تابر نیل کاملا موضوعش متفاوته و دارو ها و مکمل هاش تخصصی و حرفه ای هستند . خیلی از محصولاتش رو حتما باید زیر نظر دامپزشک استفاده کرد ... نظر شخصیم اینه که بعضی از تولیداتش مثل کلسیم و همین توتال که دوسمتون اشاره کرد در سطح جهانی بهترینه
موفق باشید
ممنون از لطفتون.اول که مقام استادی لایق کسانی هست که استاد هستند و نه من که هنوز کلاس اول شاگردی هستم.دوم اینکه ممنون از لطف شما و آقا بابک بزرگوار که جواب دادن.شما برای قطره ی تقویت نطفه که من خودم همیشه AD3EC رو استفاده میکنم Av VIT آیا جایگزین مناسب یا بهتری رو سراغ دارین؟ممنون میشم از بزرگواران.
با سلام...
بنده به تازگی متوجه محصولات تابرنیل تقلبی در بعضی از فروشگاه ها شده ام.
دوستان دقت کنید که محصول خریداری شده باید دارای تاریخ انقضاء معتبر و همچنین پلمپ شرکتی و هلوگرام رنگی تابرنیل باشد.
موفق باشید
من مخلصم رفيق ، ad3e بسيار خوب و مناسبه ، در كنار اون ميتونين مكمل كانتو هم مصرف كنين ( كانتو براي تحريك آواز خوندن قناريه ولي چون هورمون تستسترون داره براي آماده كردن نر خيلي خوبه ) به جاي avi vit هم ، هم ميتونين از مولتي ويتامين quiko هم تابرنيل توتال استفاده كنين كه من جفتشو استفاده كردم و عالين ...
سلام داش احمد گل ، خيلي كوچيكم ...
دقيقا حق با شماست ... منم ديدم ...
حتما دوستان بايد به هولوگرام و تاريخ مصرف توجه كنين ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)