سلام کاسکو من نزدیک 2 سالشه.13 روزه گرفتمش.و نسبتا رام.نمیزاره بهش دست بزنم.ولی از دستم غذا میگیره .دوست داره از قفس بیاد بیرون من صبحا از قفس میارمش بیرون و اصلا از بالای قفس پایین نمیاد.همونجا میخونه .همونجا قدم میزنه .شبا خودش میره داخل قفس برای خواب.تو بعضی از پستهاتون خوندم که نباید کاسکو زیاد بیرون بیارید.مثلا روزی 4 ساعت.میخوام دلیلش بدونم .اخه اصلا از قفس پایین نمیاد!؟ممنون میشم دلیلشو بهم بگید.اگه مشکلی تو تربیتش ایجاد میکنه نیارم بیرون.مرسی

من تخمه رو از قفس اوردم بیرون.و تو قفس هیچ وقت نمیزارم و هر وقت با دست بهش میدم.البته داخل قفس حبوبات پخته و هویج وکلم هر روز براش میزارم.یه چیز جالب هر وقت اهنگهای چاوشی میزار م باهاش شروع به خوندن میکنه .پس کی میزاره بهش دست بزنم؟!!همیشه باهاشم.همش باهاش حرف میزنم.از منم نمیترسه .به نوکش میزاره دست بزنم اما به سرش و بدنش نمیزاره.بازم ممنونم از سپیده جون و نفیسه جون
 همین 13 روز هم کلی بهت اعتماد کرده که میذاره بهش دست بزنی . یا بهش غذا بدی . معمولا یکی دو ماهی طول میکشه که یه طوطی بذاره صاحب جدید تا این نزدیک بشه بهش . شما پیشرفت خوبی داشتی . اگه وقتی که بهش با دست غذا میدی می خوره . این بازی رو می تونی انجام بدی باهاش . تخمه رو تو جهات مختلف نگه دار که بیاد ازت بگیره . دنبالش نکن . بذار اون برای گرفتن تخمه بیاد دنبال دستت . یه چند روز این بازی رو انجام بده تا کاملا براش عادی بشه . بعد می تونی مراحل بعدی رو انجام بدی برای اعتماد بیشتر