سلام دوستان کاسکو من خیلی ترسو هست هر کسی بهش نزدیک میشه یا شیئی نزدیکش میزارو سزش رو میکنه تو ظرف غذاش یا میره گوشه قفس سرش رو میکنه ما بین پاهاش و مدتها به این حالت میمونه باید چکارش کنم حدودا 7 ماهه هست![]()
سلام دوستان کاسکو من خیلی ترسو هست هر کسی بهش نزدیک میشه یا شیئی نزدیکش میزارو سزش رو میکنه تو ظرف غذاش یا میره گوشه قفس سرش رو میکنه ما بین پاهاش و مدتها به این حالت میمونه باید چکارش کنم حدودا 7 ماهه هست![]()
دوست منبیشتر در مورد کاسکوتون بگین رام هست؟ از قار زدن افتاده؟
ارتفاعش از سطح زمین چقدر هست؟
بله رام شده و حتی سرش رو میگیره پایین تا نازش کنم ارتفاعش از زمین حدود 30 سانتیمتر امروز یه میوه کاج به فاصله 2 متری از قفسش گذاشتم و همون حرکت رو تکرار کرد رفت گوشه قفس سرش رو مدتها گذاشت بین پاهاش
ارتفاعش از قفس باید حد اقل ۹۰ سانت باشه
هر چیز جدیدی که میخوایید بهش بدید اول باید از فاصله دور. جایی که ببینتش و ازش نترسه. بهش معرفی بشه تا کم کم ترسش بریزه
به مرور عادت میکنه
دوست عزیز فاصله قفس از زمین بسیار مهم است برای ترس طوطی اگه به این صورت که شما میگید باشه بهتر طوطی رو در ارتفاعی بزارید که اون به شما از بالا
نگاه کنه که خودش به طوطی اعتماد بیشتر می ده و ترسش زودتر می ریزه بعد یواش یواش ارتفاع رو کم کنید.
از همه د.ستانی که راهنمایی کردند سپاس گذارم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.