این سه تا اولی واسه حدود یک دو سه ماه پیشه این دوتا آخری واسه الان
حدود دوسال آکوا دارم بقیه عکس هاشو پیدا نکردم
بازم اگه زشته به بزرگی خودتون ببخشید
آپلود سنتر سایت خرابههههههههههههههههههههه ههه![]()
این سه تا اولی واسه حدود یک دو سه ماه پیشه این دوتا آخری واسه الان
حدود دوسال آکوا دارم بقیه عکس هاشو پیدا نکردم
بازم اگه زشته به بزرگی خودتون ببخشید
آپلود سنتر سایت خرابههههههههههههههههههههه ههه![]()
سلام . آپلود سنتر مشکلی نداره که
http://up.parsipet.ir/
درود به آقا علی
آفرین معلومه که داری تلاش میکنه که با همین امکانات بهترین بهره رو ببری
قشنگ ترین طراحی هم اون عکس سومته که ترکیب چوب و سنگه
چند تا نکته رو رعایت کنی بهتر هم میشه
اول اینکه کمی به چیدمان تجهیزات تانکت نظم بده
یه پشت زمینه خوشگل برای تانکت بزار یا بساز مثل یکی از بچه ها بود که عکس مایکرو یا نزدیک از تنه درخت گرفته بود و همون رو پرینت کرده بود واقعا زیبا بود یا اینکه میتونی خودت حجم سازی کنی در تانکت
که به خلاقیت شما بستگی داره دوست من !
ببینیم چه کار میکنیا !
راستی تا یادم نرفته اون گیاه مصنوعی در عکس آخر منو کشته !!!!!جون من همین الان ببرش بیرون !
موفق باشی علی جان
داود
ترتیبش بهم ریخت
الان اون دو تا عکس ها جدیده سوم و چهارم
مگه چقدر زشته دکور انقدر ضایس
یه چند تا پیشناهاد هم بدید
تا الان 600 وخرده ای خرج کدممیدونم بهش نمیاد
چون بیشتر ماهی خریدیم کشتم(فلاور _ دیسکس _انواع گیاه خوارها _گلد تریماکو _گرین_رد دویل_پرت_سرماری_سر سوسماری_آروانا و.... دیگه ذهنم یاری نمیکنه)) یا دکور که الان گوشه خونست ((کشتی _گیاه مصنویی_شن که 60 کیلو شن رودخونه و 20 کیلو سلیس و.......))
سلام بر امیر پسر خوب چرا الکی پولتو ریختی دور بااین پول یک تانک گیاهی درستو حسابی راه مینداختی نباید از این شاخه ماهی میپریدی به اون شاخه حالا یک سوال انقدر ماهی خریدی تجاربی هم به دست اوری؟اگه اره ماراهم بی نصیب نزار
والا از دیسکس که نباید بخوابی من یه ساعت خوابیدم بلند شدم مرده بود فک کنم بچه های فامیل یه چیزی ریخته بودن تو آّب
بعد فلاور:که اگه این انگل روده ای گرفت یا باید یجوری مترونیدازول بکنی تو حلقش یا .... خوب میمیره
از بقیه ماهی ها مثل گرین که کلا زمانی میان تو آ:وای من انگلشون میگیره بعد هم یکدفعه عود میکنه بعد غذا نمیخوره بعد هم جان به جان آفرین تقدیم میکنه
ازمابقی هم فهمیدم که...
1_آروانا اصلا ماهی حریصی نیست و خودم با گیاه خوار ها نگه میداشتم ((از وقتی که آروانا بچه بود تا بزرگ شد 35 سانت)) مولی _دم شمشیری_انواع گلد فیش ها _رازبورا_انواع بارب ها_ردلاین
2_اسکار بعد از یک ماه که به آ:وا وارد شد شروع به قلدری میکنه قبلش فقط کتک میخوره ((مال من که از سورم و گیرین وتایگر سوماترا کتک خورد با بقیه کاری نداشت))
3_آنجل مونویا تایگر رو با ماهی هایی مثل پرت _سورم_گیرین نگه ندارید چون صددر صد خورده میشه
4_هیچ وقت یک ماهی پیرانا با یک سورم که هم اندازن با هم نندازید چون سورم تیکه تیکش می کنه
5_لاک پست زیاد باماهی های میانه و کف زی آکوا کاری نداره و فقط با ماهی های که تو سطح آّب زندگس میکنه مشکل داره((گیتور منو تیکه تیکه کرد + یک آروانا 20 سانتی)) شب این کارا رو میکنه
6_نگه داشتن لاکپشت تو آ:وا نیاز مند سیفون هفتگی تا روزانس چون ادرارش برای ماهی ها به دلیل وجود اوره زیاد سمیه
7_تترا نئون را با دیسکس نگه ندارید چون دسکس ها تترا را به عنوان غذا مینگرند
فیلتر اینترنال مفت هم گرونه به هیچ دردی نمیخوره (خودم تاپ فیلتر دارم با دوتا جعبه)
ممهتابی های داخل آّبی بعد از چند ماه میترکند
دیگه خسته شدم بقیش برای بعد
پیرانا که سورومو خرد میکنه اون پاکو بوده لاک پشت هم که ادرارش برای ماهی مضرره میگن تک نگه دارین خودتم گفتی باید سیفون کرد من خودم بچه بودم لاک پشت داشتم یادمه یک اکواریوم براش ساختیم وتک بود فیلتر اینترنال هم بعضی مدلاش اشغالن ولی بعضی مدلا خوب جواب میدن ممنون بابت تجربیاتت ولی با بی دقتی کاراتو انجام دادی
یک بار امتحان کن فقط یک بار ببین کی کیرو میکشه مال من که پیرانا رو.....![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)