درووووود
امروز یک بسته از ذرت ها کوچک وارداتی خریدم.(4تاش 20.000 تومان) طبق توصیه فروشنده ذرت با مقدار کمی آب در ظرفی در ماکروویو به مدت 3 دقیقه گذاشتم، بعدش چشمتون روز بد نبینه دیدم همه ذرت ها عین یه تیکه سنگ شدن
ولی بازم بعد سرد شدم دادم کاسکو جون دمار از روزگارش درآورد البته یه دونشم نخورد فقط تیکه پارش کرد
2 تا سوال دارم
1- اگه ذرت معمولی (از اینایی که پاک کردن تو میوه فروشی ها می فروشن) از بیرون بخرم باید بخار پزش کنم یا خام هم می تونم بدم؟
2- می تونم از دانه های ذرت خشک استفاده کنم و بعد از بو دادن (پاپ کرن) کردم بدم بخوره؟