سلام.من يه جوجه عروس هلندي 2 ماهه دارم.18 روز ميشه خريدمش.طوطي كسل هستش و با اسباب بازي هاش بازي نمي كنه.لطفا راهنماييم كنيد.مرسي
hamee لطفا جواب بده اگر جواب سوالم و مي دوني
سلام.من يه جوجه عروس هلندي 2 ماهه دارم.18 روز ميشه خريدمش.طوطي كسل هستش و با اسباب بازي هاش بازي نمي كنه.لطفا راهنماييم كنيد.مرسي
hamee لطفا جواب بده اگر جواب سوالم و مي دوني
ویرایش توسط sepideh : 8th March 2012 در ساعت 03:12 PM
سلام دوست عزیز، اگه امکان داره یک مقدار بیشتر توضیح بدید(مثلاً از وضعیت تغذیه) و اگه می تونید عکسای کوچولوتون رو در همین صفحه قرار بدید.نمیشه ازش انتظار داشت که ظرف این مدت کم به اسباب بازیاش علاقه نشون بده و معمولاً زمان بیشتری به آشنایی با محیط جدید احتیاج داره....
لطفا به دامپزشک مجرب مراجعه کنید
از وضعيت غذاي جوجه عروسم پرسيديد.من براش ارزن درشت و تخمه خام گذاشتم.گاهي براش ميوه ميذارم و گاهي نخود پخته ميذارم واسش. مولتي ويتامين هم بهش ميدم. مرسي از اينكه جوابمو داديد.عكسش رو هم چشم حتما رو سايت ميذارم![]()
راستي جوجه من روزنامه اي كه زيرش انداختم و ميخوره.ميدونيد علتش چيه؟
ممنون، فکر کنم بهترین کار همینی باشه که آقای آژیده فرمودند(بالاخره ایشون استاد همه ی ما هستن).من تجربه نگهداری از شاه طوطی رو داشتم ولی خودمو در مقامی نمی بینم که بتونم نظر درستی بدم و فقط برای اینکه پستتون قدیمی نشه و در فهرست آخرین ارسال های انجمن باقی بمونه جواب دادم تا بقیه دوستان کمک کنن.
مگه پایین قفس، شبکه فلزی قبل از روزنامه نیست؟
روزنامه رو روي قسمت فلزي قفس انداختم.حتما پيش دامپزشك ميبرمش.مرسي از راهنماييتون.
سلام
عروسها متاسفانه به روزنامه و کاغذ علاقه زیادی دارند روزنامه بسیار خطرناک هست چراکه اغشته به مواد سمی از جمله سرب و رنگ هست از طرفی کاغذ در دستگاه گوارش موجب اختلا ل میشود . همانطور که جناب آزیده فرمودند اگر بی حالی طوطی مفرط هست به دامپزشک طوطی شناس مراجعه کنید
سلام.اگه جوجه عروسم و ببرم مسافرت مشكلي براش پيش نمياد؟ اخه هر دفعه كه سوار ماشين ميشه به شدت افسرده ميشه. اگه ميشه راهنماييم كنيد چون نميتونم خونه بذارمش.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.