مرسی بابت عکسا و راهنمایی اره اینا خوبن ولی بازم میترسم با این شرایط اینو بکنم داخل و کلی بترسه منتظر ی فرصت خوبم تا ترسش بریزه بتونم در قفس باز کنم و خودشو بیارم بیرون و برم این قفسو بشورم چون خیلی خیلی خیلی زیاد کثیفه و ی چوپ سوهان دار اضافه هم براش بزارم با چوپ عادیش خدا کنه هرچی زودتر اروم بشه و اعتماد کنه بهم
پس چیز مهمی نیست . ولی چوب رو هم مثل اسباب بازی میتونید تو دیدش بذارید که کم کم بهش عادت کنه و ازش نترسه ...
اسباب بازی رو هم میتونید بیرون قفس نصب کنید اگه نمی ترسه ازش ... . الان اگه در قفس رو باز کنید مطمئنا میترسه .... و چون تازه داره اعتماد میکنه زیاد کار عاقلانه ای نیست .. از قفس هم که بیرون نمیارید که وقتی تو قفس نیست نصبش کنید ..پس همون بیرون قفس فعلا بذارید .
سلام من شنیده بودم کاور کشیدن رو کاسکو باعث میشه هم بهتر بخوابه هم اینکه تا کاور ازش برداشته نشه صبح سرصدا نمیکنه ولی چند روزه کاسکوی من صبح نزدیک ساعت 7 حتی با وجود اینکه کاور روش کشیده شده خیلی خیلی زیاد سوت میزنه سرصدا میکنه دلیلش چیه؟
کاسکو من همش کف قفسه به ندرت میاد بالا اونم برای برای آب و غذا خیلی نگرانشم چون کاسکو قبلیم هم همینطور بود و عفونت روده گرفت و مرد میترسم اینم عینه اون بشه دیگه نمی دونم چیکار کنم![]()
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)