ببخشید من به دلایلی از فروش منصرف شدم ولی خریدار یک کاسکو دوساله هستم
دوست عزیز فکر نمیکنی برای یه کاسکوی حدوداً 3 تا 5 ساله که وحشیه 1500 یکم زیاد باشه؟؟
البته ببخشید که نظر میدم.
موفق باشید
منظورم از وحشی اینه که از بچگی با انسان بزرگ نشد ، الان از دست غذا میگیره، اصلا نمیترسه
به آزاد کردنش فکر کردم اما میترسم یکی بگیردش و ازش بد نگه داری کنه یا تو زمستون بیرون غذا پیدا نکنه. برای همین میخوام به کسی بدم که میخواد جوجه بگیره و رو دست اومدن طوطی و حرف زدن زیاد براش مهم نیست و طوطی منم یه جفت پیدا میکنه و جایی که بهش میرسن.
اگر کسی پیدا نشد کجا آزادش کنم که خیالم راحت باشه؟!
بله قیمت زیادی براش گذاشتم ببخشید ولی من به خاطر وابستگیم اونو به یکی از اقوام میدم تا بتونم ببینمش و الان دنبال یه کاسکوی حدود یک و نیم دو سال هستم با قیمت مناسب وحشی بودنش مهم نیس ولی سالم باشه .
سمت کاخ سعد آباد یا باغ قلهک یا باغهای فرحزاد ملنگوها خیلی زیاد هستند.منظورم از وحشی اینه که از بچگی با انسان بزرگ نشد ، الان از دست غذا میگیره، اصلا نمیترسه
به آزاد کردنش فکر کردم اما میترسم یکی بگیردش و ازش بد نگه داری کنه یا تو زمستون بیرون غذا پیدا نکنه. برای همین میخوام به کسی بدم که میخواد جوجه بگیره و رو دست اومدن طوطی و حرف زدن زیاد براش مهم نیست و طوطی منم یه جفت پیدا میکنه و جایی که بهش میرسن.
اگر کسی پیدا نشد کجا آزادش کنم که خیالم راحت باشه؟!
يه كاسكو بي نظير
حلقه پا وارد شده از هلند هستش
١٨ ماهشه
بيش از ٣٠ كلمه حرف ميزنه
كاملاً رام ، همه چيز ميخوره
وقتي ميخواد بري سمتش ميگه بيا
وقتي ميخواي بري ميگه باي باي
ميگي برقص ، ميرقصه
هرجوري كه بخواي ميتوني نازش كني باهاش كشتي بگيري
صداي زنگ تلفن در مياره خودش جواب ميده
و ...
تنها دليل فروش من هم اينه كه ميخوام برم سربازي و واقعاً برام مهمه كه كي ميخرش...
تماس بگيريد
قيمتش رو هم كم كردم ٤ ميليون تومان با قفس
و ...
Video :
uploadboy.com/slz21krqpuhy
uploadboy.com/hw7o22e6h5zy
uploadboy.com/tpbn2ip18ezm
سلام به همه دوستان عزیز
فروشنده یه جوجه کاسکو که حدود 2 تا 2.5 سال سن داره هستم ، رام شده ولی روی دست نمیاد ، از دست چه داخل قفس چه بیرون از قفس غذا میگیره ، هنوز حرف نیومده ، به پا و نوکش میذاره دست بزنی ولی هنوز سر نمیده ، به هیچ عنوان غار نمیزنه ، حتی اگه یه غریبه بهش نزدیک بشه !
خودم وقتی خریدم وحشی بود ، ولی الان رفتارش خیلی فرق کرده و بهتر شده ! بعلت اینکه وقت کافی واسش ندارم و و اعضای خونه هم هرکدوم به نوعی مشغولن امکان رسیدگی زیاد رو بهش ندارم ، خودم 1200 خریدم ، ولی چون در شهرستان زندگی میکنم اینجا نمیتونم بفروشمش! هرکی طالبه باهاش راه میام حتی اگه زیر قیمت بدم ولی یه قیمت معقول نه اینکه بخواین تو سر جنس بزنین! محل تحویل هم استان فارس شهرستان استهبان هست ولی اگه کسی خارج از محل بخواد اگه امکانش باشه براش میفرستم! عکساشو هم در ادامه میذارم!
![]()
سلام به همه دوستان عزیز
فروشنده یه جوجه کاسکو که حدود 2 تا 2.5 سال سن داره هستم ، رام شده ولی روی دست نمیاد ، از دست چه داخل قفس چه بیرون از قفس غذا میگیره ، هنوز حرف نیومده ، به پا و نوکش میذاره دست بزنی ولی هنوز سر نمیده ، به هیچ عنوان غار نمیزنه ، حتی اگه یه غریبه بهش نزدیک بشه !
خودم وقتی خریدم وحشی بود ، ولی الان رفتارش خیلی فرق کرده و بهتر شده ! بعلت اینکه وقت کافی واسش ندارم و و اعضای خونه هم هرکدوم به نوعی مشغولن امکان رسیدگی زیاد رو بهش ندارم ، خودم 1200 خریدم ، ولی چون در شهرستان زندگی میکنم اینجا نمیتونم بفروشمش! هرکی طالبه باهاش راه میام حتی اگه زیر قیمت بدم ولی یه قیمت معقول نه اینکه بخواین تو سر جنس بزنین! محل تحویل هم استان فارس شهرستان استهبان هست ولی اگه کسی خارج از محل بخواد اگه امکانش باشه براش میفرستم! عکساشو هم در ادامه میذارم!
دوستان قيمت نهاييش با قفس رو ٩٥٠ بدون قفس ٩٠٠ گذاشتم، اگر كسي خواست پيام خصوصي بده!
از مديران محترم عذرخواهي ميكنم اگه با قوانين آشنا نيستم،نقل قول كردم روپيام قبليم!
سلام
يه كاسكو بي نظير
حلقه پا وارد شده از هلند هستش
١٨ ماهشه
بيش از ٣٠ كلمه حرف ميزنه
كاملاً رام ، همه چيز ميخوره
وقتي كه دوست داره بري سمتش خودش ميگه بيا
وقتي ميخواي بري ميگه باي باي
با گفتن كلمه ي برقص ، ميرقصه
هرجوري كه بخواي ميتوني نازش كني باهاش كشتي بگيري
صداي زنگ تلفن در مياره خودش جواب ميده
و ...
قيمت ٣ ميليون تومان با قفس ١٠٣٣
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.