با سلام و درود خدمت دوستان
خریدار یک عدد کاسکو تیمنه هستم وحشی و چشم مشکی
لطفا در صورت داشتن اطلاع دهید .
با سلام و درود خدمت دوستان
خریدار یک عدد کاسکو تیمنه هستم وحشی و چشم مشکی
لطفا در صورت داشتن اطلاع دهید .
سلام
بنده خریدار جوجه ملنگو تازه دون خور شده هستم.اگه کسی موردی داره لطف کنه اطلاع بنده.ترجیحا از کرمانشاه باشه...با تشکر
با سلام.
یک مرغ عشق نر بسیار خوش رنگ دارم. به نظرم بالغه. سنش باید کمتر از یک سال باشه. (توی عکس معلومه)
دلیل فروشم هم اینه که 3 تا نر دارم و 1 ماده. برای همین 1 نر رو میفروشم و یک ماده میخرم تا 2 جفت نر و ماده بشن.
فروش به قیمت 25 هزار تومان یا معاوضه با مرغ عشق ماده بالغ.
فروش یا معاوضه فقط به صورت حضوری.
اگر خواستید پیام خصوصی بدید.
با تشکر....
![]()
با سلام.با سلام.
یک مرغ عشق نر بسیار خوش رنگ دارم. به نظرم بالغه. سنش باید کمتر از یک سال باشه. (توی عکس معلومه)
دلیل فروشم هم اینه که 3 تا نر دارم و 1 ماده. برای همین 1 نر رو میفروشم و یک ماده میخرم تا 2 جفت نر و ماده بشن.
فروش به قیمت 25 هزار تومان یا معاوضه با مرغ عشق ماده بالغ.
فروش یا معاوضه فقط به صورت حضوری.
اگر خواستید پیام خصوصی بدید.
با تشکر....
مرغ عشق تعویض شد
با تشکر
سلام
من یه ملنگو ماده دارم. طوطی من وحشی هست و دوست داره یه جفت داشته باشه و پرواز کنه ،میخوام بفروشم فقط به کسی که قصد جوجه کشی داره.
با یه جوجه دون خور شده هم عوض میکنم.
قیمت زیاد برام مهم نیست، فقط میخوام طوطیم توی خونه ی جدیدش احساس خوشبختی کنه و صاحبش آدم مهربونی باشه.
![]()
سلام من یه طوطی ملنگو دارم الان یک سال و یک ماهش از اول هم پیش خودم بزرگ شده کاملا اهلی و بازیگوش کلی کارها بلده اما هنوز حرف نمیزنه اصلا دلم نمی خواست ازم دور بشه اما چون یه نوزاد به جمع ما اضافه شده مجبورم که دورش کنم در ضمن ما از اول بالش را نزدیم واسه همین الان هم دلم نیومد و واسه همین مجبوریم که ازش جدا بشیم واسه همین بیشتر برام مهم که پیش کسی بره که واقعا دوستش داشته باشه و نخواد بالش و بزنه که افسرده بشه خیلی مهربون و باهوش همیشه میاد کنار کسی که غذا میخوره از دست غذا میگیره از دهن غذا میگیره بوس میده گل یا پوچ بازی میکنه کامل دعوا و محبت و تشخیص میده و تا کار بدی میکنه خودش میره توی قفسش
راستی عکساش هم توی عکسهای اعضا هست (فندق ملنگوی شیطون من )
سلام
من یه ملنگو ماده دارم. طوطی من وحشی هست و دوست داره یه جفت داشته باشه و پرواز کنه ،میخوام بفروشم فقط به کسی که قصد جوجه کشی داره.
با یه جوجه دون خور شده هم عوض میکنم.
قیمت زیاد برام مهم نیست، فقط میخوام طوطیم توی خونه ی جدیدش احساس خوشبختی کنه و صاحبش آدم مهربونی باشه.
اگر طوطی وحشیه و هم به گفته خودتون هزینش خیلی براتون مهم نیست ، بهتر نیست آزادش کنید؟
سلامسلام من یه طوطی ملنگو دارم الان یک سال و یک ماهش از اول هم پیش خودم بزرگ شده کاملا اهلی و بازیگوش کلی کارها بلده اما هنوز حرف نمیزنه اصلا دلم نمی خواست ازم دور بشه اما چون یه نوزاد به جمع ما اضافه شده مجبورم که دورش کنم در ضمن ما از اول بالش را نزدیم واسه همین الان هم دلم نیومد و واسه همین مجبوریم که ازش جدا بشیم واسه همین بیشتر برام مهم که پیش کسی بره که واقعا دوستش داشته باشه و نخواد بالش و بزنه که افسرده بشه خیلی مهربون و باهوش همیشه میاد کنار کسی که غذا میخوره از دست غذا میگیره از دهن غذا میگیره بوس میده گل یا پوچ بازی میکنه کامل دعوا و محبت و تشخیص میده و تا کار بدی میکنه خودش میره توی قفسش
این همه نوشتید ولی قیمت و سایر موارد مهم رو ذکر نکردید
http://www.parsipet.ir/thread17177.html
سلام من یه کاسکوی حدود دو سال می خوام
خودم یه کاسکو دارم چشماش کرمیه از غار افتاده حرف نمی زنه و از دست غذا میگیره و سالمه اونم میفروشم 1500 با قفسش که پایه داره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.