سلام دوستان عزیز. خسته نباشید. خدمتتون عرض کنم که ا دو روز پیش من ناخن ها ی کاسکو خودم کوتاه کردم. اما دیروز تاحالا خودش گیر داده با نوکش ناخن هاشو هی میکنه اما ریز ریز میکنه. اینو چیکارش کنم
سلام دوستان عزیز. خسته نباشید. خدمتتون عرض کنم که ا دو روز پیش من ناخن ها ی کاسکو خودم کوتاه کردم. اما دیروز تاحالا خودش گیر داده با نوکش ناخن هاشو هی میکنه اما ریز ریز میکنه. اینو چیکارش کنم
سلام . جدیدا کاسکوی من تقلید صدا میکنه و صدای پرنده های مختلف رو در میاره و من همیشه براش سوت و سق میزدم اصلا صدای سوت های منو در میاره و حتی صبح ها بعد قفس نوردی من که براش سق میزنم بعد از من تکرار میکنه ولی هنوز نمی تونه درست صداشو در بیاره . اما باز هر وقت میرم سمتش قار میزنه . هر کاری که تونستم انجام دادم ولی باز هنوز همونه البته از قبلش بتر شده . چی کار کنم که اعتمادش به من جلب شه ؟
سوال دیگه ای که داشتم جدیدا براش یه بسته غذای ویتا کرافت خریدم امروز اولین بار بهش دادم و احتمال دادم که نخوره و به خاطر همین اول غذای قبلی خودش یعنی تخمه رو ریختم بعد روش غذای جدیدشو . مسئله ای که هست غذا یه بوی خاصی میده بوی فاسد بودن یا این چیز ها نیس انگار که بهش اسانس زده باشن ممکنه اسانس زده باشن ؟ براش ضرر نداره ؟
سلام فقط باید صبر داشته باشی وقتی ک اصلا انتظارشو نداری ک کاسکو اروم بشه اروم میشه مثل کاسکوی من ک 2 ماه چند هفته قار میزد جاشو عوض کردم و جایی اوردمش ک من همیشه هستم هفته بعدش از دستم غذا گرفت قار هم نمیزنه هروقت نزدیکش برم به ندرت فقط زمانی ک میخوام کاور رو بکشم قار میکشه بقیه وقتا اصلا قار نمیزنه فقط غرغر میکنه ک با قار کشیدن فرق میکنه اینکه صدای سوت تقلید میکنه طبیعی هستش کاسکوی منم قبلا جایی بود ک صبحا صدای گنجیشک رو میشنید و یاد گرفت و الانم گه گاهی صدای گنجیشک درمیاره یا سوتی ک من براش زدم رو میزنه همه چی با صبر و حوصله امکان پذیره این وسط ممکنه خسته و زده هم بشی ولی تحمل کن چونکه درست میشه همه چیز
اشکالی نداره اگه در باز با دست بهش غذا بدم ولی رو دیواره باشه ؟تاثیر داره تو اعتماد کردنش ؟ چون الان معلومه وقتی در باز بهش غذا میدم انگاری ترسش یکم کمتره چون قبلا یکم عقب میبرد گردنشو بعد میاورد جلو الان تا دستمو نزدیکش میکنم بهش غذا بدم سریع خودش گردنشو دراز میکنه ک بگیره
ویرایش توسط attacker9626 : 15th August 2014 در ساعت 11:38 PM
بالاخره تونستم کاری کنم کاسکو م از دستم غذا بگیره:
گردو خیلی دوست داره اشکالی نداره بهش گردو بدم؟!!
خواهش میکنم . طوطی شما فکر کنم دومین کاسکوی ترسو و خجالتی هست که تو پارسی پت دیدم. ما دوست داریم که شما بتونید اعتمادش رو جلب کنید ، هر وقت هم سوال داشتید ، بپرسید . خوشحال میشیم کمک کنیم
در حالت عادی، که غذا نمیدید بهش، در قفس رو میتونید باز بذارید اما من خودم فکر میکنم بهتره زمانی از در باز قفس، با دست بهش غذا بدید که کلا این رفتار روی دیوار رفتنش رو ترک کنه . یعنی تا دست شما نزدیک میشه نره روی دیوار ( چون اینجور که شما توضیح دادید علت رفتنش روی دیواره قفس ترس هست ) پس وقتی ترسش کمتر بشه یا از بین بره ، وقتی دست رو داخل قفس ببرید دیگه نباید بره روی دیواره ..
اما اگه فقط از روی عادت میره روی دیواره قفس به نظر من میتونید از در باز قفس هم با دست بهش غذا بدین ... باز تصمیم با خودتونه چون باهاش در تعامل هستید . میدونید روز به روز چه تغییراتی تو رفتارش اتفاق میفته .. اما فکر نمیکنید این اعتمادی که میگید بیشتر شده به خاطر این هست که شما از جای ظرف بهش غذا دادین ؟ اگه اینطور فکر میکنید بهتره چند روز دیگه هم این روش رو ادامه بدین تا ببینید نتیجش چی میشه .
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)