بادام زمینی علاوه بر اینکه چربه ، در بسیاری از منابع معتبر جزو غذا های سمی برای کاسکو طبقه بندی شده .
بادام زمینی علاوه بر اینکه چربه ، در بسیاری از منابع معتبر جزو غذا های سمی برای کاسکو طبقه بندی شده .
تو عکس ک ظاهرش عادی ب نظر میرسه و میتونه به دلیل استرسی هست ک بهش وارد شده اینجوری باشه یکی دو هفته اول زیاد نزدیکش نشید واسه آب و غذا و تمیز کردن جاش و سریع دور شید . ی جا بذارید ک زیاد تردد نباشه ترجیحا ی گوشه باشه ک از 2 طرف احساس امنیت کنه .
این که میره کف قفس ب نظر بنده اگه خمار و بی حال و هی پرهاشو پف میده اگه اینارو نداشته باشه عادی هست حالا باز دوستان دیگه بیشتر میتونن راهنمایی کنن هرجای حرفای منم اشتباهه تصحیح کنن .
سپیده خانوم بیرون از قفسم امتحان کردم اصن نمیشه طرفش رفت یعنی میری دستتو میخوای ببری نزدیکش حالت پرواز میگیره زیاد ببری میپره پرواز میکنه رو زمین دیگه نمیدونم چیکا کنم
شما باید زود به زود اتاقتون رو تمیز کنید . تا تجمع گرد و پر طوطی تو اتاقتون مشکلی براتون ایجاد نکنه .
کنار قفس میرید میپره ؟ یا فقط وقتی دستتون رو نزدیکش میبرید ؟
وقتی بالای قفسه ارتفاعش از شما بیشتر میشه ؟ بهتره که ارتفاعش بیشتر باشه چون خیلی ترسو هست .
شما باید بتونید به قفس نزدیک بشید اما دستتون رو نبرید نزدیکش ( جایی که ایستاده ) . دستتون رو نزدیک لبه قفس نگه دارید که بیاد خودش از دست شما غذا بگیره نه اینکه شما غذا رو سمتش ببرید .
کلا برای اینکار باید حرکت آهسته باشید .. یعنی خیلی آروم و با احتیاط نزدیکش بشید .
سلام به همه.نفس من خود به خود از رو چوبش افتاد زمین و مرد.دیگه هیچ وقت کاسکو نمیخرم[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
ویرایش توسط nafas. : 12th August 2014 در ساعت 05:22 PM
_abce1.jpg hosted at www.xum.ir - سایت آپلود عکس زوم
بچه ها مدفوع کاسکو من طبیعیه؟!!؟![]()
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)