به عرض بنده دقت کنید میبینید کاسکو عمو شما مشمول خط دوم حرف بنده میشه ترسش از یه فرد ریخته ولی باز از روی ترس از افراد غریبه قار میزنه . کاسکو برای اینکه از انسان یادبگیره باید تقریبا ترسش بریزه مثل کاسکویی که ترسش فقط از عموتون ریخته و ازش یادگرفته. ولی بازم این مورد استثنا داره . استثنا هم اینه که بعضی ها کاسکو میخرن فقط یجا میزارن و باهاش تمرین رام شدن نمیکنن و کاسکو همیشه ازشون میترسه ولی با یه ضبط سوت صداشون رو میذارن و کاسکو طبق عادت تقلید صدای محیط حرف میزنه .
ویرایش توسط vestlaif : 10th August 2014 در ساعت 08:19 PM
سلامکاسکوی قبلی من متاسفانه عفونت داشت و مردو بخاطر علاقه و عشقی که به کاسکوها دارم دیروز یکی دیگه خریدم کاسکوم الان 7ماهشه و صاحب قبلیش( پرنده فروش)فقط بهش بادوم زمینی میداده باید چیکار کنم که غذایشو عوض کنم ؟ اخه بادون زمینی زیادی چربهو اینکه بیشتر اوقات میره کف قفس و وقتی من میرم طرفش سری میاد بالا و به سقف قفس آویزون میشه آیا این طبعیه؟!!با تشکر
سلام دوست عزیز بیشتر راجبع کاسکوتون توضیح بدید آیا حرف میزنه ؟ رام هست ؟ و اینکه اگه میشه یه عکس از چشماش بذارید ممنون میشم تا بتونیم بهتر کمکتون کنیم .
برای مشکل بادام زمینی خوردن هم شما بهتره کم کم این بادام زمینی رو کم کنید در روز یک باره این کارو نکنید چون کاسکوتون ممکنه صدمه ببینه . و میتونید غذا های جدید رو ک میخواید بهش بدید همراه با کمی بادم زمینی بهش بدید . بازم میگم ب هیچ وجه ب یکباره بادام زمینی رو قطع نکنید .
ی روش دیگه هم ک هست نخ غذا درست کردن هست تو نت سرچ کنید عکس هاشو میبینید این روش هم خیلی خیلی موثره .
ولی حتما ی عکس از چشماش زیر نور طبیعی بگیرید .
_c3a9e.jpg hosted at www.xum.ir - سایت آپلود عکس زوم
نتونستم عکس بهتری بزارم.
چشماش دودی و خیلی هم ترسو و وحشی.الان تقریا دو روزه که خریدمش ولی خیلی کم غذا خورده بخاطر استرسشه؟!؟
و اینکه بیشتر اوقات کف قفسه و وقتی که هوا تاریک میشه و می خوام پارجه بکشم روش یا برای آب غذا میاد بالا رو چول وایمیسه چوب نشیمنگاه سفته و هوای اطرافشم سرد نیست نمی دونم بخاطر ترسش میره کف قفس یا مشکل دیگه ای داره؟
ممنون میشم راهنماییم کنید![]()
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)