الان اومد بیرون رو سقف قفس بعد من گفتم از دور سلام یهو انگاری بترسه ها پر زد اومد طرف من ولی میدونم نمیخواست بیاد ازش دور شدم تا نترسه خودش باز رفت بالا
الان اومد بیرون رو سقف قفس بعد من گفتم از دور سلام یهو انگاری بترسه ها پر زد اومد طرف من ولی میدونم نمیخواست بیاد ازش دور شدم تا نترسه خودش باز رفت بالا
سلام
بهتر بود دور نمیشدین .نسبت به حرکاتش واکنش نشون ندین مخوصا حرکتی که خودش انجام میده مثل همین پرواز کردن حالا به هر دلیلی . اگه اومد طرفتون و بترسه خودش دور میشه ولی اگه شما دور بشید ممکنه برداشت بدی کنه پرنده ...
پریدن یکباره هم میشه گفت از صدای یکباره یا ترس هست چون فکر کنم اولین بار هست بیرون اومده . خلاصه مشکلی نداره چندبار بیاد بیرون بره داخل براش عادی میشه .
فقط مراقب باشید اشیا تیز و خطرناک توی مسیر پروازش نباشه . پرده ها هم کشیده باشه ...
موفق باشید
الان 2.3 باری هست آوردمش بیرون میره بالا یهو با کوچکترین صدا میپره پایین من دور نشدما دیدم داره میترسه و هی میخواد بره خودم سریع رفتم ک باعث ترسش نشم ی سوال اگه بذارم بیاد بیرون بعد در رو ببندم ک نره تو چجوره خوبه ؟
آخه وقتی میپره سریع میره دوباره پایه رو میگیره و میره بالا بعد میره تو قفس دیگه نمیاد بیرون
دوستان ی سوال خیلی خیلی مهم دارم اینکه الان قفس ریکی بهم نزدیک تر از قبل هستش ولی بازم تو اتاقمه و گرده و پر زیاد هست تو اتاق میخواستم بدونم من ک زیاد تو اتاق هستم یوقت مشکلی واسم پیش نمیاد ؟ بیماری تنفسی ریوی چیزی نمیگیرم از این گرده ها ؟
سلام
باز هم میگم اگه سمت شما پرید یا هرکاری کرد نه دور بشید نه واکنش نشون بدید . پرنده خودشو با شرایط کم کم سازگار میکنه . نگران نباشید
خیر در قفس رو نبندید .بذارید راحت باشه نباید بهش فشار و استرسی وارد بشه تا توی رام شدنش مشکلی پیش نیاد .
وقتی روی زمین هست میتونید قفس رو به مدت چند دقیقه دور کنید که نبینه . بعد دوباره بیارید نزدیکش تا بره داخل . دو سه بار اینکار رو بکنید ولی دقت کنید پرنده استرس بهش وارد نشه و داد نکشه . اگر روی زمین سر و صدا کرد تا وقتی آروم نشده قفس رو براش نیارید .
به مرور مشکلات ریوی ایجاد میکنه . در نزدیکی محل استقرار قفس از بخور سرد استفاده کنید و ترجیحا هر یکبار در میان چند قطره اکالیپتوس بریزید که هم برای پرنده مفیده هم خودتون .
موفق باشید
ویرایش توسط vestlaif : 10th August 2014 در ساعت 12:37 PM
سلام من می تونم وقتی کاسکو رو بدون قفس به محیط باز میبرم بهش پابند ببندم ؟ مثل اینکه ببرمش تو حیاط ؟
مرسی .
سوال دیگه ای که داشتم اگه پست های قبلی منو خونده باشید کاسکوی من صبح ها میرفت پایین قفس و فقط هنگام تاریک شدن هوا می رفت رو پوبش و تا اون موقع هیچی نمی خورد از دام پزشک سوال کردم گفت عادیه و بعضی پرنده ها این طوری دوست دارن . عادتش این بود هر روز صبح تو قفسش کلی می چرخید و بالا و پایین می فت متوجه شدم میره بالای قفس و همش میله های تکون میده که خیلی سر و صدا داشت بعد فهمیدم در بالایی قفس بازه از وقتی بستمش دیگه نمیره پایین قفس ولی صبح ها همش میره بالای قفس اویزون میشه و همش میله قفسو تکون میده البته قبل از اینکه من در بالای قفسو قفلشو ببندم در بعضی موارد ظهر ها هم میرفت رو چوبش .
یعنی این کارش به خاطر قفل نبودن در بالایی قفس بوده اخه هنوز قار میزنه و از من میترسه ؟
ببخشید سوال زیاد می پرسم سوال دیگه اینکه امکان داره کاسکو قبل از اینکه قارش بیافته حرف بزنه . (قبل از من مالک دیگه ای نداشته )
پون یه سری سر و صدا از میشنوم که صدای بلبل و این جور چیزا رو در میاره کاملا واضح ولی کوتاه
ویرایش توسط فریماه : 10th August 2014 در ساعت 04:15 PM
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)