چوب نشیمنش کاملا سفته
احساس کردم خونه هواش سرده الان کولرو خاموش کردم
اگه دیدم بازم کسله میبرمش دامپزشکی
ممنون از راهنماییتون
چوب نشیمنش کاملا سفته
احساس کردم خونه هواش سرده الان کولرو خاموش کردم
اگه دیدم بازم کسله میبرمش دامپزشکی
ممنون از راهنماییتون
واي واي خيلي خوشحالم...هركول خوشگل من الان از دستم تخمه گرفت...ولي با كلي غر غر و چشم غره :دي
اما اين بچه خيلي بد غذاس...فقط تخمه و انگور دوس داره...كه انگورم دوستان گفتن زياد ندم...چكار كنم غذاي ديگه هم بخوره؟جوانه ماش و گندم و ذرت و حتي سيب رو به زور ميخوره...حتي اگه گرسنه باشه،ظرفشم از اينا پر باشه،باز جيغ ميكشه،راستي،انجير و پرتقال ميشه بش داد؟
ویرایش توسط lindo : 28th July 2014 در ساعت 06:20 PM
انجیر کم استفاده کنید پرتغال هم اگه هسته داره بهتره جداشهواي واي خيلي خوشحالم...هركول خوشگل من الان از دستم تخمه گرفت...ولي با كلي غر غر و چشم غره :دي
اما اين بچه خيلي بد غذاس...فقط تخمه و انگور دوس داره...كه انگورم دوستان گفتن زياد ندم...چكار كنم غذاي ديگه هم بخوره؟جوانه ماش و گندم و ذرت و حتي سيب رو به زور ميخوره...حتي اگه گرسنه باشه،ظرفشم از اينا پر باشه،باز جيغ ميكشه،راستي،انجير و پرتقال ميشه بش داد؟
غذای دیگرو با تمه قاطی کنید اگر جزو غذای خشک نیستن حتمن بعد دو سه ساعت بشورید
نه من غذاي بسته بندي خوب پيدا نميكنم اين جا،برا همين تازه بهش ميدم...خراب نميشه تخمه ها قاطي با ميوه؟غذاي بسته بندي مارك خوب كجاي تهران هست؟
آخه پت شاپ هاي دور و بر خونه ندارن...
سلام به همه دوستان عزیز
نظرتون در مورد سن و جنسیت این کاسکوی جیگر با توجه به این رنگ چشم و رنگ پا و دم چیه؟
![]()
دوستان سلام.
پیشاپیش عید سعید فطر را بر تمامی دوستان خودبم تو پارسی پت تبریک عرض میکنم.
یه سوالی برام پیش امده.
یکی از دوستام یه کارگاه مبل سازی داره و یه کاسکو هم نگه میداره. سن کاسکو زیاده شاید بالای 5 سال. این کاسکو حرف نمیزنه ولی صدای انواع اره ها را درمیاره . خودش نجاره.
و کاملاً رامه طوری که میره سمتش غریبه هم باشی میاد پایین و سرشو خم میکنه که بخارونی بعد رو دستم راحت میاد.
ولی چون زیاد بهش نمیرسن و غذاش متاسفانه فقط تخمه هست این کاسکو پرکنی داره و تازه هم شروع شده.
من میخوام بخرمش و از این وضعیت دربیارمش،چون واقعا با پرنده بدرفتاری میشه و دلم میسوزه.
به نظرتون چقدر میارزه؟؟؟؟
بعدش الان که من عسل خودمو دارم این کاسکو را بیارم خونه مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
ممنون
جواب پست ما فکر کنم به کلی فراموش شده.
ببخشید دوست عزیز دیر شد.دوستان سلام.
پیشاپیش عید سعید فطر را بر تمامی دوستان خودبم تو پارسی پت تبریک عرض میکنم.
یه سوالی برام پیش امده.
یکی از دوستام یه کارگاه مبل سازی داره و یه کاسکو هم نگه میداره. سن کاسکو زیاده شاید بالای 5 سال. این کاسکو حرف نمیزنه ولی صدای انواع اره ها را درمیاره . خودش نجاره.
و کاملاً رامه طوری که میره سمتش غریبه هم باشی میاد پایین و سرشو خم میکنه که بخارونی بعد رو دستم راحت میاد.
ولی چون زیاد بهش نمیرسن و غذاش متاسفانه فقط تخمه هست این کاسکو پرکنی داره و تازه هم شروع شده.
من میخوام بخرمش و از این وضعیت دربیارمش،چون واقعا با پرنده بدرفتاری میشه و دلم میسوزه.
به نظرتون چقدر میارزه؟؟؟؟
بعدش الان که من عسل خودمو دارم این کاسکو را بیارم خونه مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
ممنون
گفتم شاید دوستان بهتر بتونن راهنماییتون کنن.
عید شما هم مبارک باشه .
وجود دوتا کاسکو براتون مشکل ساز میشه . از نظر غذایی مشکل دارید و باید الویتتون برای این باشه که اول پرکنی درست بشه بعد غذاش درست بشه چون ممکنه بخاطر تغییر غذا بدتر لج کنه بیشتر صدمه بزنه به خودم .
از نظر ارزش نمیدونم فقط با اینکه کار خوبی میکنید مسئولیت بزرگی دارید و باید تلاش و دقت زیادی کنید و با رعایت اینا از پسش برمیاین
این نظر من بود .موفق باشید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.