سلام.معمولا کلیات رو بر اساس تعداد عمده در نظر میگیرن.اگر یک کاسکو توی یک سال رام شده و به حرف اومده دیگه کلیات رو زیر سوال نمیبرن.همونطور که خودتونم میگید کاسکویی هم بوده که یکساله رام شده و حرف اومده،پس اگر یک نمونه بوده جزو استثناها بوده.ولی اکثر کاسکوها در شش ماهگی درصورتیکه جوجه باشن رام میشن و زبون باز میکنن.
سلام منم دقیقا اوایل مثل شما کاملا ناامید بودم چون چشمای کاسکویه منم کرم هستش البته متمایل به سفید که دوستان گفتن جوجه هستش و امیدوارم همینجوری باشه
من انقد ناامید بودم که حاضر بودم نصف قیمت بدمش ولی دوست و استاد خوبم اقای vestlaif حرف خوبی بهم زد که نظرم کلا عوض شد بهم گفتن بهتره نگش داری باهاش کار کنی اگه نتیجه نداد با هر قیمتی میخوای بفروشش اینجوری هم امتحان کردی هم شاید جواب بده هم اینکه تجربه نگهداری از یک پرنده رو داری و باخیال راحت میتونی یک پرنده دیگه بخری و با بهترین شرایط ازش نگهداری کنی اکثر دوستانی که عشق طوطی دارن اینچنین ضرر هایی رو دادن من کاسکو خودم خیلی گرونتر از شما خریدم هنوز از دستم غذا نمیگیره ولی سلام رو با سوت و تن های گوناگون میگه شما هم نگهش دار از نظرم و اینچنین ضرر بزرگی رو نده
ببخشید سوال دیگه . دام پزشک خوب توی تهران کجاست ؟ (که ویزیتش زیاد بالا نباشه )
معذرت می خوام نباید پستو اینجا میذاشتم .
ویرایش توسط فریماه : 27th July 2014 در ساعت 07:45 PM دلیل: پست اشتباه
آقای اسنکدری عزیز این یک استثنا نبوده کاسکو های زیادی بودن که یکساله به حرف اومدن و رام شدن . این حرف شما که براشون محدودیت ایجاد میکنه باعث میشه دوستان و صاحبان برداشت نا امید کننده ای داشته باشن دقیقا عین دوستمون . برای کلیات هم نمیشه محدودیت اعلام کرد چون به اندازه کلیات تقریبا استثنا هم وجود داره برای این پرنده . توی پست تقریبا گفتی نهایتا تا شش ماهگی خب شما باشی نا امید نمیشی از پرندت ..؟
به نظر من درسته بدون محدودیت کلی حرف بزنیم و فقط شرایط کلی اینکه بگیم پرنده سنش بالا بره قدرت اموزشش و یادگیریش کمتر میشه رو بکار ببریم .
موفق باشید
من نمیدونم شما چه اصراری دارید بحث الکی راه بندازید.عموما کاسکو ها توی شش ماه کارکردن رام میشن و به حرف میان.سوال ایشونم خیلی واضحه معمولا کاسکو توی چند ماه به حرف میاد؟ این دیگه تعبیر و کش دادن نداره که کی نا امید میشه و کی امیدوار میشه.کاسکو بوده یکساله بحرف اومده کاسکو هم بوده دو ماهه بحرف اومده.
این شرایط کلی رو هم همه میدونن.
ارسال شده از HUAWEI G525-U00 با استفاده از تپاتالک 2
ممنون از راهنماییت آقای اسکندری
امل بنده به شخصه این حرف رو قبول ندارم ( گفتم به شخصه ) امیدوارم به کسی بی احترامی نشه .
موفق باشید
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)