[من باید چیکار کنم؟ کاسکو من فقط شب ها تخمه میخورد.توی روز فقط سبزیجات و ذرت بهش میدادم.الان دوباره مدفوع کرد تقریبا عادی بود.احساس میکنم سردشه.خونه ما خیلی سرده.اوردمش تو اتاق احساس میکنم سرحال تره.الان دوباره یکم گردو بهش دادم تا آخرش خورد.ولی تخمه نمیخوره.الان به نظرتون من چیکار کنم؟
ویرایش توسط nafas. : 18th July 2014 در ساعت 12:02 PM
دوستان من تو قفس 1033 کاسکوم دوتا چوب نشیمن گذاشتم.
یکی جلوی ظرف غذاش و دیگری 5 تا میله عقب تر که روش اینور و اونور بره.
ولی بیشتر اوقات رو چوب عقبی میشینه.
به نظر شما بردارم چوب را یا نمیخواد؟؟
مدفوع رو چند نوبت باید چک کنید، حتما هر 3 قسمت مدفوع رو چک کنید: ادرار ، اورات و قسمت سبز رنگ . مخصوصا قسمت اورات و ادرار رو . البته دادن فقط چند نوع غذای خاص ممکنه رنگ مدفوع رو تغییر بده .
تخمه با دست بهش بدین . غذاهای دیگه غیر از تخمه هم براش بذارید یا با دست بهش بدین ولی از دور هم زیر نظر بگیریدش و به حالت هاش دقت کنید . دمای محیط رو کنترل کنید بین 25 تا 28
منتظر شنیدن خبرای خوب شما هستم.
الان یه یکساعتی هست اوردمش روی شونم گذاشتمش.هر جا میرم با خودم میچرخونمش.دیگه چرت نمیزنه.حرف هم میزنه.داشتم چای میخوردم اومد جلو که بهش بدم ولی من ترسیدم ضرر داشته باشه.ولی هر کاری میکنم تخمه نمیخوره.
من با موبایل با برنامه تاپاتاک میام .نمیدونم چجوری میشه عکس گذاشت که عکس مدفوعش رو بزارم
خیلی عالیه که حرف میزنه من واقعا خوشحالم از این خبر ، اما همش با خودتون حرکتش ندین . اگه خدای نکرده مشکلی هم داشته باشه با این کار پنهان میکنه ... باید وقتی تو حالش خودش هست چک کنید البته من امیدوارم که هیچ مشکلی نداشته باشه و این حال هایی که گفتید موقتی بوده باشه . چایی ندید بهش اصلا . غذاهایی که مناسب هست براش یا دونه های دیگه اگه دارید هم خوبه بدین بهش ..
تاپاتاک خودش امکان آپلود عکس رو فراهم کرده . وقتی دارید پست رو تایپ میکنید تو همون صفحه یه آیکون دوربین هست که ازتون میخواد عکسی که مد نظرتون هست از بخش گالری انتخاب کنید ..
کم غذا شدنش به چوب نشیمن نمیتونه مربوط باشه . بله این امکان وجود داره که به دلیل تو لکی اشتهاشون کمتر شه و کمی کسل یا عصبی تر بشن
پرآرایی کردن هم مشکلی نداره چون تو لک هم هست و پرهاش داره جدید رشد میکنه یکم پوستش هم خارش دار میشه . دو نوبت در هفته میتونید حمومش کنید یا یه روز درمیون کمی با آبپاش پراش رو خیس کنید کمک میکنه که خارش هاش کمتر شه
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)