بعد شما میدونید چه رنگ های برای ظرف غذاش بهتره و اشتهاشو زیاد میکنه که اون رنگی بگیرم ؟ظرفی رو ک میخوای بذاری سعی کن ظرف استیل باشه ک زنگ نزنه یا همون ظروف پلاستیکی بدون رنگ بگیر مثل ظرف خودش فک کنم سفید رنگ بود تو عکس .
من خودم دوتا ظرف بیشتر نداره ولی خب این دوتا رو در روز چند بار میشورم مثلا اگه تخممه میدم ظرفشو میشورم سبزی میذارم یا اگه سبزی میدم میشورم حبوبات میذارم. شما اگه میتونید سعی کنید 3 تا ظرف داشته باشید یکی برا دانه ها و یکی اب و یکیم غذاهای تر
البته ببخشید زیاد سوال می کنم
چون من خیلی ذوغ دارم ظرفو میخرم تا لازم بشه و ممنون از راهنمایی همتون
فقط اگه کسی میدونه چه رنگی مناسب تره بگه
یا اصلا تاثیر نداره ؟
ویرایش توسط فریماه : 17th July 2014 در ساعت 12:05 AM
اگه کسی ناراحت شد خیلی معذرت می خوام
یه سوال رنگ ظرف غذای کاسکو روش تاثیر داره حالا از هر نظری![]()
سلام
خیر دوست عزیز فقط سعی کنید از رنگ های تند و تیره زیاد استفاده نکنین چون باعث عصبی شدن طوطی میشه
ظرف سوم چرا؟ یه ظرف مشابه ظرف آب و غذا بخرید بزارید کنار هر موقع خواستی میوه بریزی با ظرف تخمه جایگزین کن
با آب خالی هم بشورید ایراد نداره اما باید خوب شسته بشه و اثری از پسمونده ی میوه باقی نمونه
رنگ ظرف تاثیری نداره
سلام دوستان.لطفا زود حوابمو بدین.نمیدونم چرا کاسکوم از صبح تا حالا درست غذا نمیخوره.فقط یه نصف گردو خورده ، حالا هم یه گیلاس بهش دادم خورد.نه تخمه میخوره.نه سبزیجاتی که براش ریختم.احساس میکنم یه کم کسله.ولی مدفوعش عادی.چشماش و بینیش هم عادیه.به نظرتون چیکار کنم؟؟؟؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.