من به کاسکوم بادام زمینی با پوستش می دم نمی خوره نمی دونم چرا چنذ بار پوستشو شکستم و گذاشتم تا بادوم توش بمونه تا شاید بخوره چند باری هم بدون پوست گذاشتم که فقط یه بار نصفش کرده بود و نخورده بود چی کار کنم
وقتی ضرر داره چه اصراری هست که بخوره؟!
بجای اینکه یک چیز مضر رو با یک چیز مضر تر جایگزین کنید سعی کنید به سیب زمینی و کدوی آبپز،بلال تازه،سیب،موز،هویج،فلفل دلمه،لوبیا و عدس و ماش آبپز،جوانه گندم،انگور،هلو و هزاران غذای مجاز دیگه عادتش بدید که هم جایگزین تخمه بشه و هم سرشار از ویتامین ها باشن براش و از طرفی ضرر هم نداشته باشن و نقش اصلی غذاییش رو به عهده بگیرن.
حتی اگه طوطی از قار بیفته جابجایی باز هم استرس وارد میکنه به طوطی . بهتر بود همون اول قفسش رو جای مناسب میذاشتید .
درباره تغذیه هم توضیح دادن فقط یه مورد رو اضافه کنم که فعلا اصراری به تغییر غذایی نداشته باشید . میتونید فعلا همراه با تخمه براش غذاهای دیگه مثلا سیب هم بذارید اما الان که وارد محیط جدید شده نباید برای تغییر غذاییش هم دچار استرس بشه .
ذرت رو به صورت پاپ کورن هم میتونید بدید بهش اما بدون نمک و روغن
اگه به صورت ذرت تازه ( همون بلال ) ، پخته یا خام هست بسته به اندازه بلال میتونید به 5 ، 4 یا 3 قسمت تقسیم کنید و به طوطی بدین به عنوان یه وعده غذایی
اما به صورت خشک شده و یا پاک کورن به نسبت مشخص میتونید با دونه های دیگه مخلوط کنید و یه مخلوط غذای خشک مثل غذاهای آماده ، براش درست کنید .
برای تشکر از هم گزینه لایک یا تشکر زیر پست استفاده کنید
سلام دوستان عزیز . کاسکو در سن رشد بین 3 تا 5 سال امکانش هست بدنش لاغر بشه و بعد یه کم چاق شه ؟ صحبت کردن نشونه ی سلامتی و شادی کاسکو هست ؟ زنده باد همگی
ویرایش توسط sokoote1990 : 16th July 2014 در ساعت 06:54 PM
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)