سلام
امروز وقتي طوطيم ترسيد و چندتا بال زد 10-12تا پر طوسي رنگ ازش ريخت.
ولي من تا حالا نديدم با پراش بازي كنه.
يعني پركنيه؟اينم بگم كه پراش اصلا مرتب نيستن.
سلام دوستان
به نظر شما چه کار کنیم که طوطی چاقتر بشه ؟
سلام
شما بايد از يك رژيم غذايي منظم و مفيد كه همه مواد مورد نياز پرنده توش باشه استفاده كنيد.
حتما طوطي شما اندامش مناسبه و شما فكر ميكنيد لاغره.
ولي اگه خيلي دوست داريد بدونيد لاغر نيست يا هست يه عكس ازش بذاريد تا دوستان نظر بدن.
موفق باشيد
نمیدونم شایدم من فکر میکنم لاغره
ولی موقعی که میاد رو دستم به سینش که دست میزنم جناقه سینش خیلی محسوسه
حتما عکس میزارم تا دوستان نظرشون بگن
ممنون
سلام.کاسکوی منم خیلی لاغره :Dولی به ظاهرش نگاه نکن.تا وزنش نکنی متوجه نمی شی.کاسکوی من 490وزنش.همه که هیکل یکسان ندارن.ببین من دو تا کاسکو رو از کوچیکی بزرگ کردم با دو تا هیکل متفاوت. این تفاوت از بچگی باهاشون بود.یکی سنگین و تپل ، یکی هم لاغر با جثه کوچیک.هر دوتا هم یه جور غذا می خوردن .ولی دومی هر چی می خورد چاق نمی شد.پس با غذا دادن بیشتر کاسکو چاق نمیشه.ولی اگه می خوای بدونی که وزن یه طوطی سالم باید بین چه اعدادی باشه این سایت ببین
http://www.windycityparrot.com/page/...arrot/WEIGHT_2
وزن نرماله کاسکو بین 380 تا 554 .وزن پرنده های دیگه هم هست.
واسه وزن کردن هم من روی ترازو یه پارچه میذارم که نبینه کجا نشسته.اگه ببینه فرار می کنه.شما هم می تونید همینکارو بکنید.کاسکوی من رامه و با کاسکوی شما فرق میکنه ولی دست کمی از یه کاسکوی وحشی نداره چون خیلی لوسه .:Pمن فقط راهشو گفتم اگه می خوای کاملا مطمئن شی ببرش دکتر وزنش کن.یه چیز دیگه ،تو کتاب خونده بودم واسه وزن کردن بهتره صبح رو انتخاب کنی که هنوز چیزی نخورده .اگه غلطه ببخشید ،نظر منه.![]()
خيلي ممنون
سلام
نه مشکل پر کنی نمیتونه باشه
پرکنی که همزمان 15-10 تا پر همزمان , اون هم با پر زدن از بدن پرنده جدا نمیشه
رفته تو لک
در اینده هم این ریختن پر ها ادامه پیدا میکنه و در کنارش پر های جدید رو مشاهده میکنید که داره در میاد
دادن مواد غذایی مغذی و مناسب خیلی ضروریه
هوای پرندتون رو بیشتر از قبل داشته باشید و واسش وقت بزارید
این شلختگیه پر ها هم به مرور خوب میشه
موفق باشید
ولي من وقتي تو لكه چي بهش بدم تا قوي بمونه وزود پراش دربياد؟
هر نوع غذایی که پرندتون دوست داره و مضر نیست رو به اندازه ی مورد نیاز بدید بهش
مواد و غذاهای حاویه کلسیوم , فسفر , ویتامین های c, a, b12, d و..... مکمل ها ی غذایی مثل avimineral بده
زیاد تنهاش نزارید و در عین حال زیاد هم سر به سرش نزارید
اگه بتونید سنگ معدنیه یا همون پودر اهکی "ویتاکالک" هم پیدا کنید و بدید هم بسیار مناسبه ( ساخت شرکت ویتاکرافت)
زمان لک ممکنه تا 2 ماه هم طول بکشه پس صبر و حوصله باید به خرج بدید
موفق باشید
می شه بگی این پودر اهکی چییه؟ از کجا باید خرید؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.