دوستان سلام.
من تو حیاطمون تخمه آقتابگردان کاشتم.
آیا میتونم از همین تخمه برای کاسکوم استفاده کنم؟
ممنون
دوستان سلام.
عکس جدید عسلم را بذارم ببینید وضعش چطوره؟
بهتر شده؟
![]()
با سلام و تشکر از دوستان
آیا دادن سبزی های مختلف مثل ریحان ، جعفری ، گشنیز ، تره و ... به کاسکو ایرادی داره ، برخی منابع فقط در مورد گیشنیز و جعفری گفتن؟
آیا دادن فلفل های سبز کوچیک که تند هم هست واسه کاسکو مشکلی داره ؟ خیلی ها میگن خوبه و خیلی ها گفتن ممنوعه!
یه چیز دیگه یادم رفت بپرسم ویرایش کردم ، اگه بخوای خودت واسه کاسکو اسباب بازی درست کنی بعد هم با رنگ مجاز رنگشون کنی تا نخوای مدام این هزینه های زیاد رو واسه اسباب بازی نپردازی باید از چه نوع چوبی استفاده کنی که هم آماده برش باشه و هم رنگ به خودش بگیره و اینکه این چوب رو از نجاری یا جایی دیگه میشه تهیه کرد؟؟؟
ویرایش توسط mrmaysen : 24th June 2014 در ساعت 05:47 PM
سلام دوست عزیز
خیر همه سبزی های که نام بردید +فلفلها مشکلی ایجاد نمیکنه و میتونید تو غذایی کاسکوتون ازش استفاده کنید راجب سوال دومتون از چوب گردو و روسی و راش (نظر شخص من)میتونید استفاده کنید چوب نباید موادی بهش چسبیده باشه مثل چسب و روغن و...اینکه از کجا میشه گیر آورد رو راستش نمیدونم اما نجاری ها باید داشته باشن و واسه رنگ کردن هم یه سری رنگ هست که پاکستانی هست من اصلا توصیه نمیکنم به نظرم اصلا رنگ نکنید بهتره چون تو رنگ گردن بحث و حدیث زیاده
ویرایش توسط aramesh : 24th June 2014 در ساعت 06:20 PM
سلام به نظر من که خب مشکلی نداره طبق تصویر ولی برای صاف شدن کامل پر ها یه دور توی لک رفتن نیاز داره . اگر تعداد پر هایی که توی قفس افتاده زیاده میشه گفت داره وارد پر ریزی میشه . شما کلا تغذیه پرنده ات رو جدی بگیر و منتظر نباش کی پر ریزی میکنه . وقتی کم کم پر هاش بریزه متوجه میشید .
موفق باشید
Sent from my SM-G900H using Tapatalk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)