تیمنه تو ایران کمتر خواهان داره و کمتر وارد میشه به همین دلایل هم مشتریش کمتره اما دوست عزیز شما وقتی میرید سراغ طوطی باید پی ضرر هاشو به تنتون بمالید
به این فکر کنید که خریدید و خواستید بفروشید ضرر میکنید چون شما کارتون خرید و فروش نیست و مغازه دار نیستید که بخواین مشتری پیدا کنید بالاتر بفروشید
مگر این که با طوطی کار کنید و پیشرفت خوبی داشته باشه که قیمتش بالا بره و ضرر نکنید یا سود کنید(مثلا اهلی بشه یا به حرف بیاد )
سلام دوستان
در مورد کاسکویی که بالغ شده باشه چه تفاوت های رفتاری مشاهده میشه؟ یعنی غیر از رنگ عنبیه و بال و پر که میشه جوجه بودن رو تشخیص داد ، زمان عبور از مرز جوجگی به بالغ شدن کاسکو چه رفتاری داره وبعد از بالغ شدن چه رفتاری خواهد داشت؟
در مورد کاسکویی که خیلی ساکته، اصلا غار نمیزنه حتی در صورت نزدیک شدن فرد غریبه،که در این صورت میره گوشه قفس و قفس نوردی میکنی و نهایتا یه سوت میزنه ، نه پرکنی داره نه علائم تو لک بودن ، داخل قفس هم اسباب بازی داره و باهشون هر از گاهی ور میره ، با توجه به این رفتار ها ، ارزیابیتون از این رفتار کاسکو چیه؟
کاسکو اپوقتی بالغ میشه اگر کنترل نشه ممکنه پرکنی بگیره؛کمی تهاجمی تر میشه و پر سروصدا تر هم میشه
در مورد این کاسکو هم نمیشه اینطوری نظر داد که مورد خوبیه یا نه,باید ببینید دلیل سکوتش چیه؟؟؟ممکنه ترسش از انسانها کم شده یا بیماری داره یا ....
باید رفتاراش زیر نظر گرفته بشه تا بشه نظر داد
اما اگر میخواین خرید کنید پیشنهاد میکنم کاسکویی بخرید که وقتی بهش نزدیک میشد رفتار طبیعی داشته باشه یعنی هم فرار کنه هم قار بزنه(البته اگر قصد خرید کاسکو وحشی دارید)
بچه ها یه سوال میگم من میتونم کنار کاسکوم یه جوجه مرغ مینا هم بزرگ کنم ؟ با توجه به این که هم کاسکو و هم مینا پرنده های حسودی هستن ؟
سلام دوستان. چطوری میشه به کاسکو رقصیدن یاد داد؟
کاسکو و مینا هر دو پرنده های حسود و حساس نسبت به صاحبشون هستند؛اگر سخنگوهای خوبی میخواین بهتره دور از هم نگهداری بشن طوری که همدیگر رو نبینند و حتی الامکان صدای هم رو هم نشنوند مخصوصا مینا صدای کاسکو رو نشنوه
تو تاپیکهای بگردید فکر کنم آموزشش باشه اما من به طوطی هام اینطوری رقصیدن یاد میدم که اول میارمشون روی دست و یک آهنگ میزارم براشون یا خودم با دهن صدای ریتمیک در میارم و بعد با انگشت شصتم آروم انگشتشون رو نگه میدارم که نپرند و دستم رو بالا پایین میکنم بعد از مدتی طوطی با شنیدن صدای آهنگ خودش گردنش رو بالا پایین میکنه
بچه ها تو این 1 ماه و 20 روزی که ریکی پیش من هست پیشرفتم خوب بوده ؟ ار دست غذا میگیره نسبت به هفته های اول ک میرفت رو دیواره قفس شاید یک سوم اون موقع میره میخوام ببینم اینا خوب بودن تو 1 ماه و 20 روز با توجه به این که 2 ساله هست و یکم دیرتر رام میشه ؟
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)