دوست عزیز طوطی هر جایی که احساس امنیت کنه یا راحت باشه میخوابه,ممکنه به دلیل اختلاف سطح نشیمن تا ظرف غذا میره اونجا یا به خاطر نزدیکی به کنج قفس یا ..... اینها جزو مواردی هستند که به خود طوطی و اخلاقش بستگی داره نه میشه گفت عیبی حساب میشه و نه میشه گفت حسنی به شمار میاد,بهتره شما هم نگران این مسئله نباشید رفته رفته عادت میکنید به این جور موارد
غذای تر و خشک رو هم با هم مخلوط نکنید,تخمه خیس میشه و بعد از چند ساعت مزش عوض میشه و یا ممکنه آلودگی سطح تخمه همراه با غذای تر وارد بدن طوطی بشه
2 تا ظرف مجزا تهیه کنید برای هر کدوم استفاده کنید
اگر کاسکوی شما هنوز اهلی نشده بهتره این کار رو انجام ندید چون اهلی کردن طوطی در قفس بزرگ کار خیلی دشواریه به این دلیل که قلمرو طوطی بزرگتر شده و طوطی احساس قدرت بیشتری میکنه و به راحتی تن به تمرین ها نمیده.
بهترین قفس برای اهلی کردن طوطی های هم جثه با کاسکو قفس 1033 یا قفس های با ابعد این قفس هستند که هم زیاد بزرگ و کوچیک نیست و هم طوطی توش نسبتا راحته؛بعد از اهلی کردن طوطی میتونید قفس رو تعویض کنید که البته برای طوطی اهلی هر چه قفس بزرگتر باشه بهتره....
چوب نشیمنش رو چک کنید ببینید شل نشده ؟ بعضی وقتا اگه از نشستن روی چوب نشیمن احساس امنیت نکنن ، روی ظرف غذا یا کف قفس میشینن . یا چک کنید اطراف چوب نشیمن چیزی نیست که باعث استرسش بشه ؟ اگه هیچ مشکلی وجود نداره از نظر من کاری به کارش نداشته باشید و بذارید هرجا راحته بخوابه .
ببینین قضیه گشنه نگه داشتن طوطی فقط برای 1-2 روز اول تمرین بود که طوطی بیاد و از دست غذا بگیره،الان دیگه نیازی نیست گرسنه نگهش دارید،همیشه باید غذا در اختیار طوطی باشه که هر وقت خواست بره و غذا بخوره.
طوطی ها مثل انسانها نیستند که وعده غذایی داشته باشند،من گاها میبینم بعضی از دوستان صبحانه و ناهار و شام برای طوطی تعریف میکنند که اصلا نیازی نیست
کاری که من چند ساله انجام میدم اینه که ظرف غذای تر طوطی رو صبح پر از انوان میوه و سبزی و حبوبات میکنم و شب که بر میگردم خونه برش میدارم،شب هم برای غذای خشک میزارم و چون خراب نمیشه میزارم تا شب بعد بمونه و شب بعد دوباره به اندازه 1 روزش غذا میریزم توش
نگران این نباشید که طوطی زیاد غذا بخوره،طوطی نباید غذای چرب و مضر زیاد ببخوره وگرنه شما هم هر روز برای میوه و سبزی تا میخوره بزارید خودش هر وقت سیر بشه دیگه نمیخوره،اما در مصرف تخمه و .... کنترل داشته باشید یا میتونید تخمه رو فقط برای تمرین اهلی کردن بهش بدید
سلام آقا من این دو تا قفس و کنار هم گذاشتم و در هر دوشون رو باز کردم !!
تو قفس قفبلیش هیچ اسباب بازی خاصی نبود اما تو این یکی از اول همه چی گذاشتم
دو تا قفس رو کنار هم گذاشتم و به اندازه یک دقیقه شاید کمتر رفتم که ظرف تخمه و میوشو بشورم دیدم رفته تو قفس جدیدش و نشسته رو میله !!
البته تا منو دید شروع کرد به قفس نوردی منم سریع در رو روش بستم و همون جای قبلی آویزونش کردم
با دستمم بهش سیب دادم ازم گرفت و خورد !! ظرف غذا و آب و میوشم سر جاش گذاشتم و نترسید !
الان حدود 3-4 دقیقس سیب رو توی پاش گرفته نه میخوره نه تکون میخوره !!
البته 2 تکه سیب قبلی و خورد لوبیا هم خورد !
اما این یکی و نمیخوره !
همین الانم انداختش !
شرایط خوبه ؟
نه خیالتون راحت خراب نمیشه چند ساله من این کارو انجام میدم
اگر طوطی تا عصر دخل همه میوه ها رو نیاره میوه ها چیزیشون نمیشه؛اگر خودتون خونه هستید میتونید برای این که خیالتون راحت بشه در دو مرجله این میوه و حبوبات رو بدید مثلا صبح تا ظهر میوه در اختیارش بزارید بعد از ظهر تا شب هم حبوبات بزارید
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)