دوستان خاطرتون باشه من در مورد پای پیتر که کمی صورتی و برآمده شده بود صحبت کردم که شما پیشنهاد دادید اگه بهتر نشد به دامپزشک مراجعه کنم. داشت بهتر میشد و دیگه تقریبا خیالم راحت شده بود اما متاستفانه الان که داشت با غذا میخورد دیدم که اون التهاب و قرمزی برگشته و من خودم این پاشو با اون یکی مقایسه کردم متوجه شدم این قرمزیه تا بالا تر یعنی روی انگشتش هم کشیده شده چون اون یکی پاش سیاهه اما این یکی بین خط خطای پاش رنگ صورتی دیده میشه. خیلی نگرانشم اینم عکس: قرمزی اون قسمتیه که ناخن به انگشت متصل میشه
![]()
آقا یه مشکل جدی دارم من !!
وقتی کاسکو رو بیاری بیرون ؟ چجوری باید بفرستیش توی قفس ؟
از دستم خیلی میترسه میرم سمتش جیغ میکشه و غار میزنه !![]()
راستش اون موقعه که من کاسکومو تازه خریده بودم در مورد شرایط خروجش از قفس پرسیدم شما فرمودید تا یک ماهه اول که اصلا نمیشه بیاریدش بیرون که البته این حرف شما این معنی رو نمیده که لزوما بعد از یک ماه میشه بیاریش بیرون شما درست میگید. اما من هم از عمد نیاوردمش بیرون فکر نمیکردم بیاد بیرون اصلا حالا چه کار کنم؟![]()
دوست عزیز بنده همین حرف رو هم مطمئن نزدم,طوطی تا وقتی ترسش از دست نریزه نباید بیرون بیاد که میشه حداقل 2-3 ماه
الانم چاره ای ندارید برید سمتش مطمئنن میترسه و میپره پایین اونوقت در قفس رو بهش نزدیک کنید ت ابره داخل
اگر هم نترسید و نپرید سقف قفس رو جدا کنید و بر عکس بزارید که طوطی داخل قفس قرار بگیره بعد که رفت رو نشیمن سقف رو درست کنید
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)