زرد آلو چقدر باید داد به کاسکو ؟؟
گلاب به روتون اسهال نمیگیره ؟
سلام دوست عزیز . هیچ اشکالی نداره فقط سعی کنید اقداماتی که دوستان گفتند رو رعایت کنید . ابتدا دمای خونخ رو بالا ببرید اگه پایین هست . هرگونه جریان باد و کولر و ... قطع کنید . بعد اسپری کنید و بذاری خودش خودشو خشک کنه چون هوا تقریبا گرم هست نیاز به سشوار هم نیست فقط تاکید میکنم هیچ بادی در منزل نباشه . بهتره در ساعات ظهر به دلیل گرم تر بودن خوا اینکار رو بکنید .
موفق باشید
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
این قضیه کاملا طبیعی هست چون استرس بهش وارد شده . فکر میکنه شما اذیتش کردی . دفعه های بعد بزاش عادی میشه . شما کمی باهاش مهربون تر باش خودش مثل قبل باز باهاتون دوست میشه . موقعی که روش اسپری میکردید فرار کرد روی دیوار ها ؟
اگه الان قفس نوردی زیاد داره میکنه و جیغ میزنه خب خوشش نیومده از اینکار که گفتم طبیعیه . اگه نه در کل زیاد جیغ میزنه و قفس نوردی میکنه باید ترکش بدید . کاسکوی منم تا مدتی پیش قبل از عید آروم بود زیاد جیغ نمیزد اما الان جیغ های بنفش بدی میزنه . گاهی اوقات اینطوری میخوان جلب توجه کنن گاهی میخوان اعتراض کنن گاهی هم برای دل خودشون اینکارو میکنن . موقعی که جیغ میزنه و شرایط طبیعی هست همه جوره و فقط میخواد جلب توجه کنه راهش اینه اصلا بهش توجه نکنید اصلا . این جور رفتار ها وقتی معمولا اطرافش شلوغ میشه برای جلب توجه جمع انجام میده . باید بهش بهش فهموند با جیغ زدن نمیتونه توجه جلب کنه . بجاش سعی کنید وقتی به حرف اومد وقتی حرف زد برید سمتش و باهاش کمی بازی کنید ولی وقتی جیغ زد بهش اصلا توجه نکنید یا برای بهتر شدم محیط رو برای مدتی ترک کنید . اینطوری تو پرنده میفهمه با جیغ زدن به هیچ جا نمیرسه .
نامفهوم بود بگید تا توضیح بیشتر بدم . موفق باشید .
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
مرسی کاملا مفید و کامل بود !!
الان حدود 1 هفتس قفس نوردی میکنه و جیغ جیغ میکنه !
یه وقتایی شروع یکنه به تقلید صدای گنجیشکا و کلاغ و مخمون رو میخوره !! یه بند صوت میزنه و جیغ میزنه !!
دیروز شستمش وقتی یکم آب پاشیدم اومد جلو قفس بعد که یکم زیاد تر پاشیدم فرار کرد و رفت کنار دیوار ته قفسش و خودشو پف کرده بود .
اما باز میگم 1 هفته بیشتره همش جیغ میزنه !! اتاقم ترک میکنم و میرم بازم همونجوریه و شروع میکنه جیغ زدن !! حتی صدای کیلید رو میشنوه شروع میکنه !!
وقتایی هم که غذاش تموم میشه که دیگه واقعا دیوونمون میکنه و یه تیکه دادو بی داد میکنه !
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)