سلام فکر نکنم همچین چیزی بشه مثل اینه که مولی رو با گوپی جفت بزنی
مطمئنی هر 3 ماده هستن؟؟
یکیشون که هفته پیش تخمریزی کرد اون موقع 1 ردفایر دیگه داشتم که مرد و فکر میکنم ردفایر اولی با اون جفت خورده ولی این که امروز باردار شده فقط تو اکواریوم 1 رد فایر باردار هست و این که به تازگی باردار شده و دقیقا دیدم که 1 ردریلی چند وقتی بود هی دنبالش بود تا این که امروز تخمریزی کرده . اگه با اون که مرده جفت خورده باشه که هم به ردفایر اولی خیانت شدههم اینگه 1 هفته بعد جفتگیری تخمریزی کرده یعنی میشه ؟
داداش یه خورده قضیه رو میشکافی برام من هنگ کردم داستان پیچیده شدیکیشون که هفته پیش تخمریزی کرد اون موقع 1 ردفایر دیگه داشتم که مرد و فکر میکنم ردفایر اولی با اون جفت خورده ولی این که امروز باردار شده فقط تو اکواریوم 1 رد فایر باردار هست و این که به تازگی باردار شده و دقیقا دیدم که 1 ردریلی چند وقتی بود هی دنبالش بود تا این که امروز تخمریزی کرده . اگه با اون که مرده جفت خورده باشه که هم به ردفایر اولی خیانت شدههم اینگه 1 هفته بعد جفتگیری تخمریزی کرده یعنی میشه ؟
کلا 3 تا ردریلی دارم و 3 تا ردفایر داشتم 1هفته پیش یکی از ردفایرام تخمریزی کردو یکی از ردفایرام فوت کرد
یعنی 1هفته هست 2تا رد فایر دارم که یکیشون بارداره و امروز اون یکی رد فایرمم تخمریزی کرده پس بنابراین با یکی از ردریلیهام جفت خورده به احتمال زیاد چون دیده بودم که یکی از رد ریلیهام خیلی دنبالش بود اگه این نژادا با هم جفت نمیخورن البته به گفته شما پس هفته پیش اون رد فایرم با این جفتگیری کرده بعد مرده یعنی میشه بعد 1 هفته تازه تخمریزی کنه ؟ یا 2تا نژاد مختلف میتونن با هم جفت بخورن؟
راستی رنگ تخمای زیر شکم این جدیده سفیده ولی قبلیه زرده!!!
خوب الان متوجه شدم قبل از اینکه بمیره جفتگیری کرده رد ریلی هم ببین برای چی دنبال اون بودهکلا 3 تا ردریلی دارم و 3 تا ردفایر داشتم 1هفته پیش یکی از ردفایرام تخمریزی کردو یکی از ردفایرام فوت کرد
یعنی 1هفته هست 2تا رد فایر دارم که یکیشون بارداره و امروز اون یکی رد فایرمم تخمریزی کرده پس بنابراین با یکی از ردریلیهام جفت خورده به احتمال زیاد چون دیده بودم که یکی از رد ریلیهام خیلی دنبالش بود اگه این نژادا با هم جفت نمیخورن البته به گفته شما پس هفته پیش اون رد فایرم با این جفتگیری کرده بعد مرده یعنی میشه بعد 1 هفته تازه تخمریزی کنه ؟ یا 2تا نژاد مختلف میتونن با هم جفت بخورن؟
شاید این سری تخم ها خراب شدن که رنگشون سفید شده
سلام مهدی جان .. این امکان وجود نداره .. لااقل تو تجربه شخصیه خودم که با همه نوع میگو ور رفتم..
سلام ممنون آقا حامد رنگ تخمهای یکیشون سفیده ، برای چی سفیده اونیکی زرد؟
یعنی به قول دوستمون خرابن تخمها![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.