سلام
من تا حالا قناري نداشتم و اطلاعات كافي هم در اين موردم ندارم
مي خوام يه قناري بخرم بايد به چه نكاتي توجه كنم؟
شنيدم كه قناري رو با توجه به صداش قيمت گذاري مي كنن
من چه جوري بايد يه قناري خوب انتخاب كنم و از كجا بدونم كه فروشنده داره بهم گرون نميده![]()
سلام
برای قیمت گذاری قناری معیارهایی هستش که نحوه اواز و صدای اواز یکی از این معیارها محسوب میشه دیگر موارد هم نژاد و رنگ , استایل و فرم بدن و سن قناری هستش
اولین نکته برای خرید که باید دقت کنید سالم بودن اعضای بدن قناری مثل پا , بال , چشم , نوک و دیگر اعضای اصلی بدن قناری و معمولا قناری که اواز میخونه یکی از نشانهای اصلی سالم بودن قناری از لحاظ اعضای داخلی بدنش هستش
اینکه از کجا متوجه بشید که فروشنده قناری رو به قیمت به شما فروخته نیاز به کمی تجربه داره قبل از خرید به چند جا سر بزنید و از قیمت معمول و متداول برای هر نژاد از قناری اطلاعات کسب کنید اگر هم با فردی با تجربه اقدام به خرید کنید خیلی بهتر هستش
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
این قناری گلاستر 1 ساله چطوره؟ اصله؟ ایراداتش چیه؟![]()
ممنون کاکلش رو کوتاه کردن - قیمتش هم میخواستم بدونم الان توی بازار حدودا باید چقدر باشه من خریدم 300تومان برای این یه ماده بخوام باید چه مشخصاتی داشته باشه و حدود قیمتش ممنون
سلام
قیمتها در ایران متاسفانه بصورت دلخواه و نامشخص از طرف فروشنده به خریدار داده میشه این بستگی به انصاف فروشنده داره که در زمین تکثیر و پرورش قناری نفرات با انصاف زیاد هستند بنظر بنده برای اگاهی از ارزش و قیمت قناری قبل از خرید مشورت کنید مثل الان که ماده این نژاد رو قصد خرید دارید و بعد از خرید مهم اینکه شما این قناری رو پسند کردید و خریدید و در این میان نظرات مختلف هستش شاید شخصی قیمت بیشتر و یا فردی قیمت کمتری برای قناری شما در نظر بگیره و دیدگاه شما رو نسبت به قناری خریداری شده تغییر بده
برای اگاهی از مشخصات ماده این نژاد اقای کمالی (Gloster)مدیر بخش قناری بهتر میتونه شما رو راهنمایی کنه
سلام دوستان عزيز قناري من چند روزي هستش كه خودشو پف ميكنه و تقريبا يه جا ثابت واميسه. نگرانش شدم.لطفا دليلشو بگيد?درضمن تازه داره از تو لك درمياد.ممنون.
سلام
پف کردن و بی تحرکی قناری دلایل زیادی میتونه داشته باشه که از دلایل اصلی تغییر شرایط اب و هوا و دمای محل نگهداری که با کاهش دما قناری دوچاره سرما خوردگی شده باشه یا الوده شدن دستگاه گوارشی پرنده به باکتریهای بیماری زا (ورم روده )
اولین قدم در درمان دمای محل نگهداری رو 4 الی 5 درجه افزایش بدید محیط نگهداری در جایی دور از استرس برای پرنده در نظر بگیرید
از دادن سبزیجات و میوه تا حد امکان خودداری کنید برای استفاده از دارو حتما از نوع بیماری مطلع بشید و بعد اقدام به درمان با دارو بکنید
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)