سلام.سوالتون نافمفهوم هست.یعنی اصلا مشخص نیست خبری هست یا پرسشی متنتون.
اما بهتره یک استند تهیه کنید یا بسازید برای کاسکوتون تا روی استند سرگرم بشه.زیر مبل جای مناسبی نیست و علاوه بر اینکه ممکنه پایه ی مبل رو بجوه ممکنه عادت کنه و این باعث عصبی شدنش بشه اگر نتونه به اون جا بره مجدد.
سلام
وقتی داره به دون خوردن میوفته براش انواع میوه و سبزی و جبوبات بزارید تا هر کدوم رو که میخواد بخوره,انواع دانه ها و تخمه و گردو و بادام و .... هم پیشش باشه
چون تازه داره به دون خوردن میوفته هر غذایی رو که میخوره و مجازه باید در اختیارش باشه
پیشنهاد میکنم هیچ کدوم از حبوباتم نپزید چون هضمش سخت میشه,مخلوطی از ارزن و تخم کتان و کافیشه و شاه تخم هم براش بزارید خیلی عالیه
سلام بر استاید بزرگ
سینی زیر قفسش اصلا در نمیاد یه لبه داره که روی خود قفس افتاده
البته من قفس رو آوردم پایین چند تا روزنامه پهن کردم و بالای قفس رو از زیرش جدا کردم که داره برای جدا کردن البته
بعد طوطی که رو میله بود رو همونجوری گذاشتم رو زمین روی روزنامه ها و سریع قفسش رو تمیز کردم !!
دیگه راهی به ذهنم نرسید !!!
البته وقتی گذاشتمش روی زمین یکم ترسید و میخواست دستم و گاز بگیره !
ولی در کل ماموریت با موفقیت به پایان رسید !!
فقط بدیش اینه هر روز باید این کارو بکنم و میترسم خیلی بترسه !!
ماشالا انقدرم میخوره که قفس به این عظمت تا خرخره پر شده بود و داشت از بقلاش میریخت پایین !
در مورد تلویزیون هم آره شما درست میگید روشن نمیکنم !! اما لبتاپ و تنظیم میکنم یک ساعت بعد از رفتنم صبح صدامو پخش کنه و بعد از 2 ساعت خواموش بشه !
فک کنم این حرکت خوب باشه !!
راستی الان هیچ اسباب بازی خاصی تو قفسش نیست !!
در مورد ظرف غذا هم قفسش جای 2 تا ظرف و داره !! از اینا که به قفس آویزون میشه بخرم و اونو آب کنم ؟؟ و ظرفای اصلیشو براش پر از غذا بکنم ؟؟
چقدر تایپ کردم ... !!![]()
سلام آقای وکیلی . ایشون چاره ای نداشته و این عمل به نظرم مشکل جدی ایجاد نمیکنه توی رام کردن منم توی کاسکو هام اولایل برای تمیز کردن میله کف قفس تنها راه همین بود و خداروشکر مشکلی نداشتم اصلا . الان سینی رو با هویه گرم کردم و برش دادم به صورتی که میله مثل سینی در میاد کشویی و تمیز میشه .ولی با اینکه این روش ممکنه مشکلی توی روند رام شدن ایجاد نکنه حتما کمی به تاخیر میندازه اونو و باعث دردسر خودتونه پس تکرار نکنید تا روش مناسب پیدا بشه. کفیه قفس 1033 به 1032 میخوره ؟ اگه میخوره خب ایشون برن کفی اونو بگیرن و وصل کنن روی این قفس که من بعید میدونم 1032 کشویی نداشته باشه .
دوست عزیز هم لطفا از جلوی قفس یه عکس بذارن ببینیم چطوریه
اینم یه عکس از سینی قفسش:
راستی یه سوال موز، توت فرنگی، توت، کیوی هم میتونم به کاسکوم بدم؟ کلا چه میوه هایی میتونه بخوره؟ در مورد دانه ها هم چه دانه هایی بهتری براش؟ ببخشید البته اما من میترسم چیزی نپرسیده بهش بدم از طرفی هم میخوام غذاییش متنوع باشه.
![]()
خب دوست عزیز شما که سینی قفستون درمیاد منتها سینی بد توی جاش قرار گرفته . شما کفی رو باز کردین مگه سینی سفید رنگ خارج نشد ؟
سینی سفید باید دربیاد و به صورت کشویی توی اون قسمت پایین کفی مشکی رنگ فرو بره به صورتی که اون لبه اضافه ای که در یک طرف سینی سفید قرار داره رو به بیرون باشه که به عنوان دستگیره استفاده بشه . یه نگاه بندازید ببینید درسته ؟
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)