سلام دوستان گرامی . خسته نباشید اینم چشم کاسکو من .یه زحمت بکشین بگین تو چه وضعیتیه .مرسی و سپاسگذار و
[IMG] اhttp://up.parsipet.ir/uploads/DSC00431.jpg [/IMG]
![]()
سلام دوستان گرامی . خسته نباشید اینم چشم کاسکو من .یه زحمت بکشین بگین تو چه وضعیتیه .مرسی و سپاسگذار و
[IMG] اhttp://up.parsipet.ir/uploads/DSC00431.jpg [/IMG]
![]()
ویرایش توسط بهزاد وکیلی : 23rd February 2014 در ساعت 11:46 AM دلیل: تصحیح لینک عکس
مرسی مهندس /یه سوال دیگه تا چند سالگی میتونم ببرمش مسافرت ؟ مثلا شمال/// اخه اون جا زیاد رفت امد داریم
مرسی مهندس /یه سوال دیگه تا چند سالگی میتونم ببرمش مسافرت ؟ مثلا شمال/// اخه اون جا زیاد رفت امد داریم
سلام دوست عزیز طبق گفته آقای وکیلی عکس اصلا واضح نبود . دوما همونطور که گفته شد مدفوع رو دایما چک کنید با یه مدفوع معمولی و نرمال . البته بگم مدفوع پرنده شما هم در شرایط طبیعی باید باشه مثلا مایع جات و ... نخورده باشه قبل مدفوع که تاثیر بذاره روی تشخیص یا رنگش .
درضمن پا کشیدن کف قفس هم طبیعی هست ولی میشه ترکش داد . کاسکو منم اینجوری بود . این عمل واسه نشون دادن یه واکنش روحی برای قرار گرفتن توی محیط قفس جدید و کوچیک هست . این نشانه در کاسکو هایی بیشتر هست که از ابتدا توی مغازه اومد کنار کاسکو های دیگه بود ولی ابان تنها شده این کارو میکنه که کاملا طبیعی هست و کاسکو من توی همون هفته اول ترک کرد با یه اسباب بازی . یه اسباب بازی هست توپ کنفی که به زنجیر آویزون هست الان نمیتونم لینک بدم ولی بگردین تو سایت ها میبینین . من اونو براش وصل کردم حالا به روش خودم . کاسکوم با اون سرگرم شد و دیگه اینکارو نکرد . خواستید بگید تا روشش رو بهت بگم که چجوری اسباب بازی رو الان که وحشی هست توی قفسش بذاری .
موفق باشید
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
سلام.چون خواسته بودید بنده هم نظرم رو بگم خدمتتون جواب میدم و گرنه دوستان نظراتشون کامل بود.
خرید خوب پول خوب میخواد.شما هزینه ی مناسبی کردیدو یک جوجه ی مناسب خریدید برای رام کردن و به حرف اوردن.
هر پری که کنده میشه دلیل بر پر کنی نیست.خیلی از اوقات ممکنه در حین پرآرایی پری کنده بشه که ریشه ی ضعیف تری داره یا جزو پرهای کهنه هست که باید با پرریزی بریزه.
هر عطسه ای سرماخوردگی نیست.حتی گیر کردن ناخن در سوراخ بینی باعث عطسه ی پرنده میشه.همینطور پرریزه هایی که موقع پرآرایی از خودشون متصاعد میکنن.پس بی دلیل به سرماخوردگی پرنده فکر نکنید.
بجای مولتی ویتامین در حدی که میتونید پرندتون رو به خوردن میوه و سبزیجات عادت بدید.به مراتب از قطره بهتره.
سلام.نفس (کاسکوی من) خیلی خوب شده،دیگه تقریبا راحت سر میده،بوس میده،تقریبا میزاره دست به بدنش هم بزنم،البته یه کم غرغر میکنه ولی از جاش تکون هم نمیخوره.فقط اینکه من هنوز بلا هاش رو کوتاه نکردم.وقتی میاد بیرون اگه یه دفه بترسه پرواز میکنه.یکی دو بار خورده به در و دیوار.میترسم آسیب ببینه .ولی میترسم بال هاش رو کوتاه کنم ،عصبی بشه . الان خیلی آروم و خوب شده.حالا نمیدونم چجوری روی دست اومدن رو باهاش تمرین کنم.وقتی دستم رو دور میگیرم یا پرواز میکنه میاد اونور دستم تخمه رو ازم میگیره یا کلا پرواز میکنه میره اونور.به نظرتون چیکار کنم که زودتر اهلی بشههههههه.....
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)