مرسی از همتون و رطوبت سنج ندارم الان که خوابوندمش .فردا حتما عکس میگیرم و بازم مزاحمتون میشم. فدای همتون شب عالی داشته باشین .به امید دیدار
مرسی از همتون و رطوبت سنج ندارم الان که خوابوندمش .فردا حتما عکس میگیرم و بازم مزاحمتون میشم. فدای همتون شب عالی داشته باشین .به امید دیدار
سلام مجدد .دوستای گلم از اینکه گفتین ببرم حموم چطوری ببرم حموم .من با ابپاش مرطوبش می کنم .اما اینکه ببرمش تو حمام نه الان 2 سالشه تقریبا . لطفا بگین چطوری حمامش کنم .مرسی
هر روز 2 بار خیلی کم فقط واسه مرطوب کردنش. مخصوصا زیر سینه اش خیلی کم می پاشم که سرما نخوره
2 بار در روز نیازی نیست . برای پرنده هایی که شروع به کندن پر ها اونم از روی خشک بودن پرها انجام میدن لازمه . پرنده شما طبق فیلمی که گذاشتین مشکلی نداره . کم کم مدت زمان حموم کردنش رو به روز ی یبار و دو روز یبار و ... تا هفته ای یکی دوبار کاهش بدین تا سرما نخوره و اذیت نشه . موقع حموم کردن دمای اتاق رو حتما بالاببرید و مراقب باشید
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
کاکو یه سوال دیگه امکان داره محبت زیادی از طرف من باشه بعد اگه پیشش نباشم یکم افسردگی بگیره ؟
هر هفته ای یک بار یا هر 2 هفته یک بار آب پاش رو پر ز آب داغ کنید که وقتی آب به صورت گودر میاد بیرون ولرم باشه
طوطی رو ببرید داخل حمام که از قبل دماش رو بالا بردید و با آب پاش بشوریدش فقط مواظب باشید آب به صورتش نپاشه
بعد بیاریدش بیرون و کمی نیمه خشکش کنید و اجازه بدید خودش خودش رو خشک کنه
سلام دوستان تو خونه 1 کاسکو دارم و میخوام 1 طوطی دیگم بگیرم آیا کاسکو پیش نژادای دیگه طوطی میمونه و باهاش یرگرم میشه اگه جواب مثبته پیش چه نژادایی؟
و آیا 2تا کاسکو که هر دو نر یا ماده باشن میتونن پیش هم باشن و از باهم بودن لذت ببرن
چون الان تو خونه حداقل 1 نفر هست ولی در آینده ممکنه که تنها بمونه برا اینکه از تنهایی دپرس نشه و از کنار یک طوطی دیگه بودن لذت ببره میخوام 1 هم بازی و هم دم براش بگیرم ممنون![]()
سلام مهدی /الان مدیر میاد جوابت میده ولی خیلی حسودن این کاسکو ها
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)