عکس هارو به صورت باز شده میزارم خودم: اگه میشه یک سن رو هم بگید براش , و مشکل بینیش که کمی پر هست طبیعیه؟؟؟؟؟؟
![]()
عکس خوبی نذاشتید . اما تو این عکسا اندازه دو حفره بینی یکی نیست و مشکل داره . به نظر میاد کیپ هم شده بینی سمت راست. 2 حالت وجود داره . یا عفونت تنفسی و سینوسی داره و هنوز بیماره و یا اینکه قبلا عفونت داشته و الان بر طرف شده . برای اینکه از سلامتش مطمئن بشید به دکتر مراجعه کنید .
این عکس برای بینی اش که خوبه لطفا سنشو با توجه به عکسهایی که گذاشتم بگـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــید.........عکس خوبی نذاشتید . اما تو این عکسا اندازه دو حفره بینی یکی نیست و مشکل داره . به نظر میاد کیپ هم شده بینی سمت راست. 2 حالت وجود داره . یا عفونت تنفسی و سینوسی داره و هنوز بیماره و یا اینکه قبلا عفونت داشته و الان بر طرف شده . برای اینکه از سلامتش مطمئن بشید به دکتر مراجعه کنید .
![]()
ویرایش توسط sepideh : 14th February 2014 در ساعت 04:16 PM
سلام دوست عزیز
. سوراخ بینی یخورده مشکوک هست . بار ها توی مقاله ها چه خارجی چه ایرانی دیدم نوشته شده بود نشونه پرنده سلام سوراخ بینی ها تمیز و یک اندازه هست . حالا شاید این استثنا باشه نمیدونم باید از نزدیک دید و گذشته اش رو برسی کرد . سن پرنده شما هم بدلیل زردی دور چشم بالای 3 4 سال هست احتمالا.
این نظره منه .
موفق باشید
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
شاید با این عکس بتونید بهتر سنش رو حدس بزنید:ولی من دیگه از خریدش صرف نظر کردم دارم دنبال یک تیمنه دیگه میگردمسلام دوست عزیز
. سوراخ بینی یخورده مشکوک هست . بار ها توی مقاله ها چه خارجی چه ایرانی دیدم نوشته شده بود نشونه پرنده سلام سوراخ بینی ها تمیز و یک اندازه هست . حالا شاید این استثنا باشه نمیدونم باید از نزدیک دید و گذشته اش رو برسی کرد . سن پرنده شما هم بدلیل زردی دور چشم بالای 3 4 سال هست احتمالا.
این نظره منه .
موفق باشید
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.