اون حفره ای که میگین بله تازه بوجود اومده قبلا نبود تقریبا یک ماه که خریدمش صورتشم گاهی قرمزه گاهی نه راستش خیلی دقت نکردم الان از قفس اوردمش بیرون الان نرماله .سرشم زیاد میخارونه اکثرا وقتیه که نوازشش میکنم که اونم فکر میکنم واسه مرتب کردن پره من نگران شدم اون حفره الان دو روزه اینجوریه رفتارشم طبیعیه هم غذا میخوره هم شیطونیاشو داره
دوست عزیز چک کنید ببینید ناخن طوطی شما تیزه ؟ بلنده ؟ چون بعضی از طوطی ها حالا به هر دلیلی ناخنشون رو میجون و این باعث میشه که ناخنشون تیز بشه و وقتی سر یا صورتشون رو بخارونن ممکنه رو پوستشون خراش ایجاد کنه یا یه آسیبی وارد کنه .
چون یکبار هم روی پلکش زخم شده بود اگه درست یادم باشه . این یکی از دلایلش ممکنه ناخنش باشه . هم خودتون چک کنید هم یه عکس بذارید از ناخن و چوب نشیمنش
ویرایش توسط sepideh : 7th February 2014 در ساعت 10:06 PM
پس نگران نباشید حتما اون حفره در اثر ناخنش و بد خاروندن صورتش بوجود اومده . مشکلی نیست اون حفره خوب میشه نگران نباشید . به نظرم قرمزی صورتش هم طبیعیه . فقط یکم زیر نظر بگیرید که چه موقع هایی قرمز میشه . موقع قرمز شدن نفس نفس میزنه یا خیر .
موفق باشید
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
سلام
در مورد تعیین جنسیت و اون سیاهی دم یادمه یه سایتی به تفاوت های نر و ماده اشاره کرده بود مثلا حالت چشم،حالت سر،حتی چند اینچ بودن طول بدنشون، یه قسمت هم به همین سیاهی دم اشاره کرده بود و گفته بود تو جنس نر پرهای دم کاملا و به صورت یک دست قرمز رنگ هستن در صورتی که تو جنس ماده علاوه بر رنگ قرمز ،رنگ سیاه و حتی خاکستری وجود هم داره، دقیقا عین این رو من دیدم توی دم طوطی خودم که قرمز یک دست نیست، در صورتی که طوطی دوستم با سن کمتر از طوطی من رنگ دمش به صورت یک دست قرمز بود هیچ نشونه ای از رنگ سیاه و خاکستری هم نبود.
البته یادمون نره این علایم ظاهری هستن صد در صد هم نیستن.
در مورد رنگ چشم هم تا اونجا که من میدونم اصلا و ابدا امکان نداره کسی بتونه صد در صد بگه که مثلا این طوطی 5 سالشه،مگه اینکه از بدو تولد طوطی کنارش بوده باشه. من دکتر دامپزشک دیدم که اومده نور انداخته تو چشم پرنده تعیین جنسیت کرده و با اعتماد بنفس کامل شناسنامه هم صادر کرده و گفته این پرنده 2 سالشه!
من دیدم کسی که طوطیش چشم زرد بوده رام کرده به طوری که حتی میتونه طوطیش رو بگیره تو دستش، در مقابل دیدم کسایی رو که طوطی چشم دودی و چشم طوسی داشتن اما هرگز نتونستن پرنده رو تربیت و اروم کنن یا پرنده طفلکی رو پرکن کردن یا خودشون پرکن شدندیگه سخنگویی که جای خودش.
به نظر من وقتی یه پرنده خریدیم و اوردیم خونه دیگه نباید به این چیزا اهمیت بدیم چون باعث میشه نتونیم ارتباط خوبی با پرنده برقرار کنیم،به جای اینکه تلاش کنیم باهاش دوست بشیم همه فکرمون میشه چند سالشه نره مادست و و و که باعث میشه ما از تربیت کردن پرنده مون عقب بیوفتیم.
موفق باشید.
اینم عکس ناخن و چوب نشیمن فکر میکنم از چوب نشیمن باشه
http://upcity.ir/images2/13319229871059449137.jpg
http://upcity.ir/images2/75520596205824775267.jpg
بله درسته دوست عزیز ناخن ها واقعا تیز هستن و عامل حفره همین پنجول های تیز این آقاست ... بگیرید این پنجول هارو ... شوخی کردم . چوبی که توی قفس بوده رو سریعا تعویض کنید چون واقعا داغونه و ممکنه توی پوسته هاش میکروب جمع بشه عامل بیماری بشه . یه چوب سوهان دار هم تهیه کنید . طبق روش های گفته شد ابتدا چوب سوهان رو بهش معرفی کنید بعدش به دو روش میتونید از چوب سوهان دار در قفس استفاده کنید . اول اینکه مثلا یک یا دو روز چوب سوهان دار رو بذارید و بعد از 1 یا 2 بعد دوباره 3 یا 4 روز چوب معمولی خودش رو بذارید و این روند رو تکرار کنید . خود طوطی ناخت ها و نوکش در اسر ساییده شدن کوتاه و مرتب میشن . روش دوم هم اینکه با فاصله هر دو نشیمن هم سوهان دار هم معمولی رو توی یه سطح ببندید تا هر موقع دلش خواست روی هرکدوم بمونه و موندن زیاد روی چوب سوهان دار پاشو اذیت نکنه. من روش دوم رو پیشنهاد میدم چون خودمم اینطوری گذاشتم و کاسکوم همیشه ناخن هاش مرتبه و تیز نیست . ناخنش رو هم نه خودتون بگیرید نه بیرون ببرید چون بهش استرس وارد میشه مخصوصا الان که تازه اومده . لازم بود بگید تا از نشیمن های قفس خودم عکس بذار فاصله هارو ببنید. خودتون باید بسنجید که فاصله طوری نباشه که طوطی بین چوب ها گیر کنه . باید آزاد باشه و راحت .
موفق باشید
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
کاسکوی شما روی دستتون میاد ؟ روی دست بدون آستین ؟ خودتون تا حالا متوجه تیز بودن ناخنش نشدین ؟
ناخنش تیزه حداقل از روی عکس اینجوری میشه فهمید . توصیه های دوستمون رو انجام بدین درباره چوب نشیمن .
چوب نشیمن سوهان دار خوبه اما اگه ناخنش خیــلی تیز هست طوری که موقع خاروندن سر و صورت به خودش آسیب میرسونه باید ناخنش رو بگیرید . یادم نیست که قبلا درموردش چه توضیحاتی دادین . ارتباطش الان با شما در چه حده ؟ چقدر رامه ؟ یکم دربارش توضیح بدین .
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)