خب ممنون از دوستان عزیز حالا آیا اگر هر روز شرایطش باشه اشکال نداره 8 ساعت بیرون قفس باشه اونم همون جاهایی که گفتم آخه جاهای دیگه نمیره
خب ممنون از دوستان عزیز حالا آیا اگر هر روز شرایطش باشه اشکال نداره 8 ساعت بیرون قفس باشه اونم همون جاهایی که گفتم آخه جاهای دیگه نمیره
سلام دوستان عزیز دیروز من با جناب آقای وکیلی در مورد مشکل یکی از شاهپرهای کاسکوم صحبت کردم ایشون فرمودند که عکس بذارم خلاصه عرض کنم که 2 تا شاهپر آخری بال راست کاسکوم از روزی که خریدم به صورت زیر بوده اند متاسفانه نه خودش میره که اونا رو با نوکش لمس کنه و نه میزاره که من دست بزنم پرها به همچسبیده اند و از چندین نقطه شکسته هستند.![]()
![]()
![]()
بعد سه هفته خلاصه کاسکوم بیرون از قفس اومد و بالای قفس نشسته دوستان بنظرتون با دستم سرشو لمس کنم؟لشو ندارم هههههه
بنده 3 هفتس دارم هنوز هههه البته پرتوقعم تو این 3 هفته اهلیم بشه..ولی دستم میبرم جلوش نمیگیره گاز البته خیلی خیلی نزدیک نه تا یه حدی به منقارش نزدیک خیلی نزدیک کنم میگیرهه یعنی یخورده بخواد دستم بخوره منقارش
دوست عزیز 3 هفته زمانی نیست که . بنده حدود 3 ماه هست که از اومدن کاسکوم میگذره ولی اجازه نمیده بهش دست بزنم . این اجازه ندادن هم طبیعیه باز هم بیشتر زمان میبره تا اجازه بده ... هرچیزی زمانی داره ...زمان دقیق نه اما حدود زمانی داره . هیچ اسرار نکنید به کاری .شما تمام رفتار هارو مطابق آموزش های داده شده انجام بدید و مسایل مربوطه رو رعایت کنید انشالله که روز به روز پیشرفت کنید . اگر کاسکو گاز گرفت دستتون رو به یکباره عقب نکشید چون براش میشه یه وسیله دفاع یا یه وسیله سرگرمی درمقابل شما که این توی آموزش کاملا اشتباهه . همیشه خونسرد و صبور و مخربون باشید این راز موفقیت کار با این فرشته هاست ...
موفق باشید
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)