با سلام دوست من
امکان داره که پررهاش ترک خورده باشن. مال منم یک هفته پیش همینجوری شده بود. با یه چسب 123 درستش کردم.
حالا شما تستتو هر هفته یا 15 روز ادامه بده تا زمانی که فسفات شروع به بالا رفتن اونوقت تعویضش کن(البته اگه از صحت سلامت تستت مطمئنی)
والا راجبه اون حرفیم که زدن،روی تمام پکینگا نوشته وقتی تغییر رنگ میده دیگه اشباع شده
من تو تانکای آکوا مارین هم دقت کردم به محض قهوه ای شدن مدیای فسفاتگیرش عوضشون میکنه
موفق باشید
سلام از سری جدید اسکیمر ماکرو مدل های MASC هم تو بازار هست یا فقط masn تو بازار موجوده؟
سلام دوستانسلام دوستان
کسی تجربه نگهداری از راس زرد رو داره در مورد ریف سیف بودنش . میدونم که شرایط ریف سیف بودنش با احتیاطه ولی خوب خیلی از دوستان معتقدن با ریفها مشکلی نداره و دیگه اینکه در کنار ماندارین بودنش ازنظر تغذیه واسه ماندارین در اینده فقر غذایی پیش نمیاد ؟ اگه از دوستان کسی تجربه نگهداری همزمان این دو ماهی رو داره ممنون میشم راهنمایی کنه.
این بار کارم تو شهرستان خیلی طول کشید و نمیتونم زیاد کنارتون باشم و دلم برای شما و فروم تنگ میشه
امیرجان راس زرد ماهی آروم و خوبیه و رنگ زردش حالت فسفری و براق داره ولی شدیدا با کرم لوله ای مشکل داره ولی من ندیدم با ریفهای دیگه کاری داشته باشه
Send by Tapatalk
با عرض سلام خدمت دوستان محترم
نظر شما در مورد خرگوش ماهی ماسک دار (آراسته) چیست (از نظر غذا خور شدن و مقاومت) و تاکنون کسی تجربه نگهداری این ماهی را داشته است؟
با تشکر
پیوریژن دقیقا چکار میکنه ؟ پروتئین محلول در اب رو جذب میکنه ؟
توضیح لایو اکوا ریا در مورد این آبزی
Decorated Rabbitfish
در پست شماره 5 تاپیک زیر در مورد این محصول توضیح داده شده
http://www.parsipet.ir/thread5159.html
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.