چشم حتما
خیلی خوشحالم به جمع شما پیوستم
چشم حتما
خیلی خوشحالم به جمع شما پیوستم
بله خیلی مقاومه فقط برای اب به ا ب کردنش یکم با دقت اب به ابش کنید.ماهیه ارومی هم هستش
سلام
چند روزه موج سازم دچار مشکل شده،بیرون اب کار میکنه اما وقتی میزارمش توی اب یک ساعت کار میکنه بعد یه صدایی میده و از کار میفته،مشکلش چیه؟؟؟؟
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
سلام
شاید علتش رسوب گرفتن موج ساز باشه
شما موج ساز را قطعاتش را از هم باز کنید و به مدت یک ساعت بذارید داخل سرکه و بعد با یک مسواک تمیزش کنید مخصوصا پروانه موج سازو
پروانه باید یه خلاصی داشته باشه تا موقع روشن شدن راحت روشن بشه اگه نداره احتمالا رسوب کرده و باید تمیزش کنید
راستی از سالم بودن سیم و پریز برق هم اطمینان پیدا کنید
موفق باشید
سلام دوستان من یک عدد موج ساز سوبو 300 دارم که قدرتشو روش زده 7500 لیتر بر ساعت و یدونه هم آکواریوم سیستم که اون 3900 لیتر گردش داره آیا این دو تا برای تانک من خوبه یا زیاده؟اون قویتره رو گذاشتم سمت چپ تانک بقل اورفلو و ضعیفتره هم سمت چپ تانک بغل خروجی آب.
و در ضمن واتر پمپم نیز برای گردش آب تانک آکواریوم سیستم 2300 هستش.
سایز تانک:120 طول 50 عرض و ارتفاع 60
ممنون
سلام دوستان
کسی تجربه نگهداری از راس زرد رو داره در مورد ریف سیف بودنش . میدونم که شرایط ریف سیف بودنش با احتیاطه ولی خوب خیلی از دوستان معتقدن با ریفها مشکلی نداره و دیگه اینکه در کنار ماندارین بودنش ازنظر تغذیه واسه ماندارین در اینده فقر غذایی پیش نمیاد ؟ اگه از دوستان کسی تجربه نگهداری همزمان این دو ماهی رو داره ممنون میشم راهنمایی کنه.
منظور از ریف سیف نبودن فقط مرجان ها نیست،میگو و کرم لوله ای موجودات از قبیل اون هم شامل میشه،اگه تانکتون لایوراک زیاد داره و پاد زیاد باشه فقر غذایی به وجود نمیادسلام دوستان
کسی تجربه نگهداری از راس زرد رو داره در مورد ریف سیف بودنش . میدونم که شرایط ریف سیف بودنش با احتیاطه ولی خوب خیلی از دوستان معتقدن با ریفها مشکلی نداره و دیگه اینکه در کنار ماندارین بودنش ازنظر تغذیه واسه ماندارین در اینده فقر غذایی پیش نمیاد ؟ اگه از دوستان کسی تجربه نگهداری همزمان این دو ماهی رو داره ممنون میشم راهنمایی کنه.
من کوریس 2 خال که از خانواده همین راس زرد رو 7 ماه پیشه 3 تا میگو کیلینر نگهداشتم اما یه روز محبت کرد و بعد 7 ماه صبر وشکیبایی که از خودش نشون داد در برابر میگوها 3 تا میگو رو قتل عام کرد![]()
تانکت حدودا 360 لیتره بدون احتساب لایوراک و شن و سامپسلام دوستان من یک عدد موج ساز سوبو 300 دارم که قدرتشو روش زده 7500 لیتر بر ساعت و یدونه هم آکواریوم سیستم که اون 3900 لیتر گردش داره آیا این دو تا برای تانک من خوبه یا زیاده؟اون قویتره رو گذاشتم سمت چپ تانک بقل اورفلو و ضعیفتره هم سمت چپ تانک بغل خروجی آب.
و در ضمن واتر پمپم نیز برای گردش آب تانک آکواریوم سیستم 2300 هستش.
سایز تانک:120 طول 50 عرض و ارتفاع 60
ممنون
اگه تانکت sps نگهداری که میدونم نگه نمیداری جریان الان که 20 برابره حجمه تقریبا عالیه،اما برای lps ها شاید یکم زیاد باشه باز چشمی از باز شدنت ریفات خودت بهتر متوجه میشی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.