راستی رستم رو حمومش کنیم ؟ خیلی کثیف شده . الان 13 روزه خونمونه
سلام علیکم
عرض ادب خدمت اساتید خودم و پیشکسوتان عرصه طوطی داری و..
خواهش میکنم سیده خانم و یا دیگر استید به سوالای من جوا بدن
امروز این اقا ایرج ما(کاسکومو میگم)خیلی رام تر شد بود
امروز 10 روزش تموم میشه که اومده خونه ما
صبح غذا شو برداشتم 30 دقیقه براش نذاشتم و سعی کردم با دست قضا بدم
همونطور که قبلا گفته بودم 1 متر باهاش فاصله دارم.الان از 1 مترم جلوتر رفتم و قار نکشید یا 2 یا 3 بار قار گشید و اروم شد.
دستمو همراه فلفل دلمه ای قرمز تا یک وجبیش بردمو قار نکشید اما جلوتر که بردم شروع به قار کشیدن کرد
این شیوه مناسبه؟؟غذا شو بردارم؟؟به نظرتون پیشرفت کردم؟؟امروز بهش فلفل دلمه ای و گلابی و تخمه و تره براش گذاشتم خوبه؟؟
نظر کلی شما عزیزان چیه؟؟
سلام . نه فعلا غذاشو برندارید . همین که از یه متر بیشتر تونستید بهش نزدیک بشید عالیه . یه چند روزی اجازه بدین به حضور شما کنار قفس عادت کنه . بعد قبل از وعده های غذاییش ظرف غذاشو بردارید و با دست بهش تخمه یا غذایی که خیلی دوست داره بدین . شرط اینکار اینه که طوطی شما قار نکشه و از شما نترسه . آروم آروم اعتمادشو جلب کنید . غذاش خوبه
سلام و با اجازه اساتید محترم.
البته این نظر شخصی منه و نمیدونم درست باشه اگه اساتید تایید کردن شما هم انجام بده.
شما باید وعده غذایی کم در دفعات زیاد براش بزاری.اینجوری اقا ایرج شما بیشتر شمارو میبینه و میفهمه که شما نزدیک میشن غذاش فراهم میشه و زودتر با شما خو میگیره.
با این کار بعدا هم موقع اموزش بیشتر بدرتتون میخوره.بازم بستگی به اقا ایرج داره. که به چی بیشتر واکنش نشون میده . غذا یا محبت
صحیح ترین روش اینه که طوطی شما حتی یک بار هم به دلیل مراحل آموزش قار نکشه...اگر مثلا قبول کنید که به جای ۱ ماه ، ۶ ماه صبر کنید طوطی شما بدون کمترین استرس ممکن به بهنترین شکل ممکن با شما دوست خواهد شد!
سلام به همه بزرگواران
ایرج مابهتر شده و اروم تر...
ظرف غذاشو که بر میدارم دیگه قار نمیکشه ولی ظرف ابو که بر میدارم نمیدونم چرا عصبی میشه
الان دیگه خیلی که نزدیک میشم بهش یعنی فیس تو فیس میشم باهاش یدونه قار میکشه ولی بعدش دیگه اروم میشه اما نباید دستم تکون بخوره...
به نظرتون چند وقت دیگه رام میشه؟؟؟؟
سوال اصلیم اینکه این غذاهایی که در بخش کاسکو معرفی کردید چه جوری بهش بدم؟؟
مثلا کلم بروکلی و چه طوری بهش بدم؟؟
تخم مرغ و خودش و ندم؟؟پوستشو بدم؟؟
پسته رو خام بهش بدم یعنی بدون نمک؟؟
میتونم همین بلالی که کباب میکنیم میخوریم و دون کنم و خیس کنم بدم بخوره؟؟
بخشید خیلی سوال شد
ممنون![]()
ببخشید یه سوال دیگه
نخودو چه طوری بدم؟؟من نخودو پخته بهش بدم؟؟
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)