سلام به همگی
وقتی تمام اتاقتو تانکها پر کردن و جای سوزن انداختن نیست، وقتی همه خانواده از دستت شاکی هستن و نمیزارن خارج از اتاقت تانک راه اندازی کنی... نا امید نشو فقط چشم هاتو بشورو جوره دیگه اطرافتو نگاه کن)
این هم از تانک زیر تختیه من)
از اونجایی که سیفون کردن تانک رو زمین پیره آدمو در میاره، فقط دو موجود ترو تمیز و البته کم توقع در برابر فاکتورهای آب رو ساکن تانک کردم :
![]()
از ماهیبازی لذت ببرین![]()
سلام به همگی
وقتی تمام اتاقتو تانکها پر کردن و جای سوزن انداختن نیست، وقتی همه خانواده از دستت شاکی هستن و نمیزارن خارج از اتاقت تانک راه اندازی کنی... نا امید نشو فقط چشم هاتو بشورو جوره دیگه اطرافتو نگاه کن)
این هم از تانک زیر تختیه من)
از اونجایی که سیفون کردن تانک رو زمین پیره آدمو در میاره، فقط دو موجود ترو تمیز و البته کم توقع در برابر فاکتورهای آب رو ساکن تانک کردم :
از ماهیبازی لذت ببرین
شما ديگه كي هستي آقا رضا.ميتونم بپرسم در حال حاضر چندتا تانك داريد؟
واقعا آفرين به اين پشتكار.به اين ميگن نهايت استفاده از مكان.
ویرایش توسط reza_hetete : 7th October 2010 در ساعت 12:40 AM دلیل: حذف عکس
این پنجمی بود که رفت زیره تخت، بقیه هم همه تو اتاقم هستند، البته این کار از لحاظ قوانین فنگ شویی کاره اشتباهیه اما چه کنیم دیگه خارج از اتاق تانک گذاشتن ممنوعه:smile (261):
سلام
چند سانته این تانک؟
فکر کنم تقریبا بزرگ باشه حیف نیست فقط این دوتا رو انداختی توش؟
برای سیفون هم ازواتر پمپ شاید بتونی استفاده کنی.
سلام
حیف عمر منو شماست که داره میگذره...
ابعاد تانک
طول :75
عرض:30
ارتفاع:20
با توجه به طول و عرضش فضای شنای نسبتا خوبی داره اما چون باید میرفت زیره تخت ارتفاع رو مجبور بودم 20 بگیرم و این ارتفاع، حجم آبو خیلی میاره پایین، حدودا 40 لیتر آبگیری شده و این مقدار آب برای همین 2 تا هم کمه و انصاف نیست ماهی اضافه کنم:smile (187):
ميدوني چي شد؟! هميشه عادم عكسارو نگاه ميكنه لذت ميبره من اينو ديدم اول از خنده تركيدم بعدم حال كردم واقعا عيول من ميگم يه سوراخ موش هم دورست كن توش ردتيل بنداز چون از سوراخ خوشش ميادوموفق باشي رضا جان
خسته نباشي آقا رضا
فكر كنم تا چند وقت ديگر آدرس خانه شما جزو بزرگترين آكواريوم هاي جهاني ثبت و اعلام بشه. :smile (204):
سلام خدمت دوست عزیز رضا جان.
اقا این خیلی باحاله دمت گر داداش
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.