سلام به همه دوستان عزیز
می خواستم بدونم الان که هوای تهران آلوده است و در حد هشداره، آیا برای کاسکوها هم ضرر دارد برای مقابله با این مسئله باید چکار کرد ؟ البته من خودم دستگاه بخور سرد دارم و اونو روشن می کنم ، نمی دونم تاثیر دارد یا نه ؟
سلام به همه دوستان عزیز
می خواستم بدونم الان که هوای تهران آلوده است و در حد هشداره، آیا برای کاسکوها هم ضرر دارد برای مقابله با این مسئله باید چکار کرد ؟ البته من خودم دستگاه بخور سرد دارم و اونو روشن می کنم ، نمی دونم تاثیر دارد یا نه ؟
سلام
این چند روز کاسکوی من خیلی آروم شده بود حتی یه پرشم نکنده بود دیگه طوری بود که نگرانش شده بودم نکنه مریض شده تا اینکه بعد مدتی امروز بردمش حموم نمیدونم چی شد یه چندتایی از پر سفیداشو کند
راستی چند مدت امکان داره طول بکشه تا این پرکنیش درمان شه؟ معمولا تو چه مدتی پر جدید در میاد؟
شما متاسفانه به پست های قبلی توجه نمیکنید.حمام بردنش در شرایطی که به گفته ی خودتون داشت بهتر میشد و اینکه خانم سپیده تاکید داشتن که از قفس خارج نشه اصلا کار درستی نیست و برای من جای سوال هست که چه اصراری هست که پرنده حتما در شرایطی که دوست نداره از قفس خارج بشه حمام کنه؟به نظر من اگر بخواید همین روند رو ادامه بدین و به محض اینکه چند روز پر نکند دوباره باعث تحریکش بشید هیچ وقت خوب نخواهد شد.
از قفس درش نیاوردم خیلی وقت بود حمومش نکرده بودم گفتم نکنه مریض شه یعنی اشکالی نداره اگه نبرمش حموم در این مورد سپیده خانم چیزی نگفتن ؟
نه دوست عزیز هیچ مشکلی پیش نمیاد اگر فعلا حمام نکنه.پرنده ی شما فعلا به قفس که حریم خودش هست اطمینان داره و اصلا نباید استرسی بشه که دوباره عصبی بشه و پر کنی کنه.همه ی این کارها ایشالا برای زمانی که کلا پرکنیش ازبین رفت و به شما و محیطش اعتماد کامل پیدا کرد که دیگه خودش از قفس خارج بشه انجام خواهد شد ولی الان وقت مناسبی نیست.فعلا فقط و فقط باید پرکنیش درمان بشه.
راستی تاپیکی هست که توش در مورد روشهای تمرین دادن صحبت کردن وجلب اعتماد طوطی چیزی نوشته باشه دیگه میخوام فقط از روشها و راهنمایی شما دوستان عزیز برای کاسکوم استفاده کنم ممنون میشم راهنماییم کنین راهنماییای سپیده خانم واقعا تاثیر عالی داشتن
حتما همین کارو میکنم ممنون از راهنمایی وتوجه اتون
بله مقالات آموزشی کاسکو در تاپیک طوطی سانان رو کامل مطالعه کنید و هرجا هم سوالی بود حتما همه ی ما و بخصوص سپیده خانوم تا جاییکه در توانمون باشه و اطلاعاتمون اجازه بده در خدمتتون هستیم.کاسکو بسیار حساس هست و بهتره شما اطلاعات دقیقی نسبت به کاسکو پیدا کنید تا باروحیات و خلق و خوش بیشتر آشنا بشید تا کمتر به آزمون و خطا متوسل بشید و سریعتر نتیجه بگیرید.شما مطمئن باش اگر در درمان پرکنی پرندت موفق بشی انقدر اعتمادش رو بخودت جلب کردی که بعد از اون بتونی آموزشش بدی و تا جاییکه استعداد پرنده نسبت به سن و سالش و حوصله ی شما جواب بده ازش نتیجه بگیری.
ممنون دوست عزبز من باز همه تغییرات و رفتارای کاسکوم رو که اسمش ایواست رو خدمتتون اطلاع خواهم داد
سلام . به اینکه امروز پر میکنه یا نمیکنه فکر نکنید اصلا ، چون به واقعیت تبدیل میشهاول از خودمون باید فکرمون رو اصلاح کنیم
بعد از مدتی بردمش حموم، یعنی دقیقا چه مدت ؟ راستشو بگیدمیخوام نتیجه گیری کنم
می برید حموم دقیقا چه رفتاری داره ؟ در حین حموم کردن و بعدش ؟ چجوری حمومش میکنید ؟
با سشوار خشکش می کنید یا میذارید خودش پراشو خشک کنه ؟ اگه با سشوار خشک میکنید واکنشش چیه ؟ اگه میذارید خودش پراشو خشک کنه تند و با یه حالت عصبی اینکاروانجام میده یا عادیه ؟
پر سفید منظوزتون چه پریه ؟ پر کرکی ؟ از پرای افتادش و از خودش عکس بذارید
حموم کردن یا نکردن طوطی شما بستگی به این جوابا داره
معلوم نیست نمیتونم زمان دقیق به شما بگم که چه وقت متوقف میشه
الان فکر می کنم تو لکه . اگه پرای جدیدش رو خراب کرده باشه تو لکیه بعدی پرای جدیدش در میاد .
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)