مولتی ویتامین رو که خانم نفیسه گفتن .
درباره نخوردن هویج : طوطی شما چون کلا از آب رنگی خوشش میادبهتره براش هویج رو آب بگیرین جای نوشابه و دلستر بدین بخوره
. طوطی منم اصلا هویج نمی خوره ولی عاشق آب هویجه
تخم مرغ رو هم بذارید براش . خودتون جلوی طوطی تخم مرغ بخورید که بهش علاقمند شه . غذاهای پروتنئین دار دیگه رو پیدا کنید بهش بدین . از پوسته تخم مرغ استفاده کنید اگه خود تخم مرغ رو نمی خوره .
مقالات این بخش رو بخونید تو انتخاب غذا بهتون کمک می کنه
اصول تغذیه طوطی سانان
سلام دوستان من شنبه یک کاسکو خریدم چشم زرد اما صحبت میکنه
سلام......... الو ......کاسکو...... را میگه اما صاحبش میگفت 20 کلمه میگه من که فقط اینها را شنیدم
از من میترسه وقتی میرم کنار قفسش کمی میلرزه اجازه دست زدن به سرشو به من نمیده دستمو میگیره پرهاشو پف میده و دستمو هل میده عقب
از نظر خوراک عالی هست تمام میوه هایی که بهش دادم را خورده خیلی کم تخمه میخوره
من فقط تا 5 شنبه فرصت تعویض را دارم میگین چیکار کنم ؟
راستی نگاه بالهاش کنین یک جور خاصی نیستند؟
اینم عکسهاش
ویرایش توسط sepideh : 23rd January 2013 در ساعت 11:16 AM
سلام منم 4 ساله که یه کاسکو دارم و تقریبا میشه گقت جونم به جونش وصله...حدود 120.130 کلمه وکلی هم جمله بلده.من عاشقشم.میخوام بهتون پیشنهاد بدم یکم بهش زمان بدین تا بهتون عادت کنه..اینکه حرف میزنه یعنی قبل از شما هم صاحب داشته و 2 تا 3 هفته طول میکشه تا با شما جور شه ..اگه بزور بخواین بهش دست بزنین فقط عصبیش میکنین .به نظر من پرهاش مشکلی نداره. باور کنین اگه حوصله به خرج بدین میشه بهترین دوستتون.چون خیلی عاقل و با هوشن!!
![]()
سلام . تو این مدت کمی که آوردینش خونه نباید انتظار برخورد بهتری داشته باشید . کلا برخورد خیلی خوبه داشته با شما و اینکه نمی ذاره به سرش دست بزنید طبیعیه . صاحبش هر چقدر هم که تونسته باشه رامش کنه مهم نیست . شما غریبه هستین واسش پس باید بهش فرصت کافی بدین که به شما عادت کنه . وارد یه محیط جدید شده و اگه همه کلماتی که بلده رو نمی گه طبیعیه ولی این امکانم وجود داره که دقیقا 20 کلمه بلد نباشه که چیز خیلی مهمی هم نیست و شما خودتون می تونید کلمات جدید یادش بدید. پرش مشکلی نداره فقط یکم جابجا شده (اینجوری که من تو عکسا میبینم ). از نظر خوراک هم که خیلی وضعیت خوبی داره . بازم تصمیم با شماست .
سلام ممنون دوستان
با توجه به راهنمایی هاتون تصمیم گرفتم نگهش دارم
میشه به من بگبن پله به پله باید چیکار کنم؟
ایا الان باید بگذارم از قفس خارج بشه؟
یا الان باید سعی کنم با دست بهش غذا بدم ممنون میشم کمکم کنید
اگه وقتی میرید سمت قفس نمی ترسه پس می تونید با دست بهش غذا بدید . تا یه هفته بدون هیچ انتظاری ازش فقط با دست بهش غذا بدید . اصلا دنبالش نکنید فقط دست رو برای دادن غذا جلوش نگه دارید و بذارید خودش بیاد ازتون بگیره . از صاحب قبلیش بپرسید چه غذایی از همه بیشتر دوست داره و اون رو بیشتر با دست بهش بدید . اینکارو انجام بدید تا ترسش از دست شما کمتر بشه .
اما اگه میرید سمتش میترسه هنوز به توصیه خانم نفیسه تو پست پایین عمل کنیدو بعد از اون با دست بهش غذا بدید
فعلا از قفس بیرون نیارید .
ویرایش توسط sepideh : 6th September 2012 در ساعت 01:06 AM
سلام
ممنون یکجا خوندم نور زرد دوست داره درسته؟
راستی من دارم 10 روز میرم مسافرت و نیستم و شاگردم هست و در مغازه بهش غذا میده این خیلی بد شدپیشنهادی دارین؟
دز مورد غذا دادن
چون خیلی کم تخمه میخوره من روزی نصف سیب و 4 سانتی متر ذرت و کمی فلفل دلمهای بهش میدم چیز دیگه ای هم میخواد؟
من شنبه دارم میرم تهران اونجا چی بخرم چه غذاهایی ایا ویتامینی چیزی میخواد؟ در شهر ما هیچی نیست
راستی خیلی عطسه میکنه اما هیچ گونه علایم بیماری نداره یعنی داره تقلید عطسه کردن میکنه؟چون تقلید بوس میکنه انگار انسانه صدای گربه اینم داره تقاید میکنه؟
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)