دوستان در مورد این ماهی نظری ندارن که چیه؟و از ترکیب چه ماهی هایی میتونه بوجود اومده باشه؟سلام خدمت دوستان
امروز رفته بودم نواب تعدادی غذا تهیه کنم که با این کوچولوی 1 بندی "2 سانت" مواجه شدم که تو یه تانک پر از ماکرو سفید بود و نامردا چپو راست اینو میزدن دلم براش سوخت، مطمئنم اگه نمیخریدمش تا فردا میکشتنش الانم نصف دمشو خوردن و کلا روبراه نیست اوضاعش، اما راستیتش اصلا دقیقا نمیدونم بگم چیه؟هم به فلاور میخوره هم به تگزاس، جالب اینجا که ماهی فروش میگفت این پرت نئونه :smile (40)::smile (253):، خودم فکر میکنم از تلفیق تگزاس و فلاور باشه دوستان اگر میدونن راهنمایی کنند،نژادشم میخوره باکس باشه:
رضا جان
جوری که در عکس دیده میشه یه قسمتهای از بدن زرد شده !! یا اینکه من اشتباه میکنم
اگر ایجوری باشه به احتمال زیاد یک گلد باکس باید باشه مثل همون قدیمیه
ارادتمند
نه مصطفی جاییش زرد نیست تو عکس اینجوریه، پس زمینه پوست تنش کاملا شواهد تگزاس رو داره چون خاکستریه و روش خالهای براق سبز داره،اما خالهای مشکی روی بدنش و قرمزی باله ها و چشمهاش یادآوره فلاوره،الان سایزش اندازه یک رامیرزی بالنه، فعلا دارم بهش میرسم بزرگتر که شد عکس میزارم شاید قابل تشخیصتر باشه،ممنون از نظرت
سلام دوستان
از اونجایی که این قضیه که بدونم ماهی که گرفتم از چه گونه ای است بدجور رو اعصابمه و خیلی در این مورد کنجکاوم، شروع کردم به سرچ زدن، عکس اول یک بچه تگزاس شورت بادیو نشون میده، عکس دوم ماهیه منه و عکس سوم یک فلاور شورت بادی از یه نژاد خاصه و عکس چهارم یک فلاور شورت بادی معمولی حالا بنظرتون ماهی من تگزاسه؟فلاوره؟چیه؟من نظرم همچنان ترکیب فلاور و تگزاسه
تا نظر دوستان چی باشه.
![]()
ویرایش توسط reza_hetete : 10th September 2010 در ساعت 04:09 AM
سلام به همگی
خدارو شکر بعد از دو هفته رسیدگی این ماهی دوباره به سلامت کامل رسید و یکم هم رنگو آب گرفت و الان این شکلی شده، خیلی هم سرحال و پرخور و شیطونه:
![]()
فکر کنم یک فلاور تگزاس باشه رضا
با حال شده
سلام
من دو هفته پيش كه نواب بودم يه مغازه بود كه كلي از اين ماهي داشت ولي من اسمشو نپرسيدم.
ولي خيلي تغيير كرده و زيبا شده.
رضا جان هنوز برای قضاوت روی نژاد زوده.(البته این نظر بنده هست.)
ولی هر چی که هست خوشکله.
الان سایزش چیه؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.