سلامسلام عضو جدید هستم امروز یه کاسکو خریدم رنگ چشمش طوسیه ولی پرهای دمش ریخته فروشنده میگفت زیر یکسال داره
نظر دوستان چیه ؟ پر دم جوجه ها می ریزه؟ یا سنش بیشتره؟
فکر نمی کنم چند روز اول بتونم ازش عکس بگیرم
فعلا که کم و بیش قااااارمیزنه ولی حسابی تخمه می خوره و از سقف قفس آویزون میشه مثل خفاش
راستی اسمشو گذاشتم میشا ( به معنی همیشه بهار )
به پارسی پت خوش آمدید
نداشتن دم دلیل بر سن زیاد نیست.اگر دور چشمش طوسی رنگه به معنای کم سن بودنشه...
دمش در فصل گرما و پر ریزی طبیعی (لک) در خواهد آمد
10 روز کاری به کارش نداشته باشید و اجازه بدید با محیط و منزل و اعضاء خانواده آشنا بشه و ترسش کم بشه
موفق باشید
با سلام.دوستان کاسکو م چند وقت ناخنش رو دائم با حرص میکنه تو دهنش میکشه.انگار داره ناخن میجوه.برای مرتب شدن پرهاش چه چیزی توصیه میشه چون زیاد مرتب نیست.
ویرایش توسط بابک آژیده : 22nd April 2012 در ساعت 12:54 AM
طوطی شما عصبیه و این رفتار ها هم نوعی اختلاله...
آرامش رو بهش برگردونید...به همین سادگی
سلام دوستان عزیز
تو این ده روز بجز تخمه آفتاب گردان چیز دیگه ای می تونم بهش بدم؟
کی می تونم حمومش کنم ؟
![]()
با سلام.منظورتون از اینکه در قفس رو باز کنم یعنی بگذارم بیاد رو قفس یا فقط باز کنم بهش غذا بدم و در قفس رو ببندم؟سلام آقا امير
الان ديگه وقتش رسيده كه در قفس رو باز كنيد(البته بايد بال هاش كوتاه شده باشه)
اما يه نكته ريز اما بسيار مهم از نظر من:براي باز كردن در قفس خيلي با احتياط اين كار رو انجام بده كه هيچ استرسي به طوطي تون وارد نشه و سعي كن بدنت رو دور نگهداري و براي غذا دادن به طوطي دست رو آروم به سمت طوطي ببيريد اگه ديديد خودشو به ديواره هاي قفس ميكوبه(كه بعيد ميدونم طوطي شما اين كار رو كنه) خيلي آروم در قفس رو ببنديد و به مدت 1 هفته ديگه از پشت ميله بهش غذا بديد اما به دفعات بيشتر.
اما اگه اين كار رو نكرد خيلي آروم دست تون رو به سمت طوطي ببريد اما داخل قفس نبريد و سعي كنيد با آروم تكون دادن غذا توجه طوطي رو جلب كنيد و در صورت موفقيت اين كار رو بيشتر تكرار كنيد به اميد خدا به نتيجه دلخواه برسيد.
سلام
مبارک باشه.
فقط خواستم یه نصیحتت کنم
تو این ۲ هفته یا ۱۰ روز اصلا حمامش نکن،من اشتباه کردم و به حرف آقای آژیده گوش نکردم و بردمش همام.الان بدجوری از من میترسه و هیچ جور باهم دوست نمی*شه
پس بذار کامل بهت اطمینان پیدا کنه بدن ببرش همام
سلام به همه
عسل یه چند وقتی هستش که بد اخلاق شده امروز هم بالهاش رو کمی از بدنش فاصله میداد به حالت آویزون بعد کمی خودش رو پف میداد و با نفس نفس های تند زدن شروع میکرد به اه اه کردن اینها علائم جفت گیری هستش راهنمایی کنیدچکارش بکنم
علامت بلوغ کاسکو شماست!!!
در بهار شدت میگیره و در سایر فصول سال کمتر خواهد شد.اگر کسی از اعضاء خانواده رو به عنوان جفت انتخاب کنه این رفتار تهاجمی رو نسبت به اون یک نفر نخواهد داشت که البته بهتره کسی رو به عنوان جفت انتخاب نکنه چون درد سر هایی مثل پر کنی و ... ایجاد خواهد شد
سعی کنید بیشتر از میوه و سزیجات و کمتر از دانه های چرب استفاده کنید
موفق باشید
بابک آژیده
سلام
مورد دوم:در قفس رو باز كنيد و غذا بديد و در قفس رو ببنديد.
فقط يادت نره نزار استرس بهش وارد شه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.