حالا مشکل شد ۲ تا. چطوری باید نصبش کنم؟
حالا مشکل شد ۲ تا. چطوری باید نصبش کنم؟
سلام:
ببیند دوست عزیز یه سری از علائم ظاهری رو که می دونم خدمتتون میگم اما بطور 100% نمیشه بگی پس با این علائم دیسکس نر هستش یا ماده !!!!!! و این امکان در صورتیکه هر دو ماهی آماده جفتگیری باشند و از روی عضو تناسلی قابل تشخیصه :
1-انتهای باله فوقانی دیسکس نر معمولاً دارای یک زائده تیز هست(تقریباً مثل دیسکس وایت شما) و انتهای باله فوقانی ماده گرد
2-معمولاً سایز دیسکسهای نر بزرگتر از ماده می باشد
3-دیسکس های نر دارای شکستگی در پیشانی و دیسکسهای ماده پیشانی یکدستی دارند.
و......
اما در خصوص دیسکسهای شما از نظر تغذیه اگه 3 تا 4 ماه که اونها نگه داری می کنید خوب هستند اما نظر نژاد ببینید نمیشه گفت دارای گریدهای aa یا a هستند اما (نظر شخصیمو عرض می کنم)اگر در ابتدای کار دیسکس داری هستید زیاد روی این قضایا نژاد حساس نباشید .تو زمینه دیسکس داری و سایز شدن اونها از مطالب با تجربه دوستان برای شرایط مناسب دیسکس داری استفاده کنید،ثبات قدم داشته باشید،یه سیفون کننده واقعی باشید، برای ماهیتون وقت بگذارید و رسیدگی به اونها رو با لذت انجام دهید،از غذا،شرایط آب و ....خوب استفاده کنید. در حال حاضر انتخابهای خوبی داشتین.
در انتها عرض می کنم که من و شما و سایر دوستان دنبال یکی از زیباترین ماهی و پادشاه آب شیرین رفته ایم و این یعنی دست زدن به یه کار عالییییی و بزرگ.
موفق باشید
با سلام خدمت دوستان عزیزم:
راستش چند روز مشغول سرچ و بررسی در خصوص دیسکس،تغذیه،آناتومی و ....تو فرومهای خارجی هستم.حتماً کلیه رفرنسها و مراجع این مطلب رو قرار میدم تا هم یه سری مطالب علمی و دقیق داشته باشیم و هم با کمک اساتید محترم در خصوص این مطالب و درستی و نادرستی اون بیشتر بحث کنیم و بتوانیم مباحث را به روز تر پیش ببریم(گرچه بابک ، فرشاد عزیز و .... تو این زمینه خیلی زحمت کشیدن).در نهایت تقاضا دارم با دوستان در اینخصوص همکاری بیشتری داشته باشیم.
باسلام
یکی از دوستام دیسکس بولداگ 3 اینچی داره قیمتشو نمیدونم خیلی گرون میده یا اینجوریه قیمتش حدودا 190000 تومن دونه ای.نظرشما اساتید چیه.ممنون
سلام ببخشید برای نگهداری از دیکس باید حداقل چندتا بگیری وحجم اکواریومت چقدر باشه.چهار تا سایز کوچیک برای آکواریوم تقریب100لیتری کافیه؟یه سوالم اینکه اگه محل نگهداریش نزدیک پنجره باشه وپرسروصدا چطور بازم میشه یانه؟
ببخشید سوالام زیاد شد ممنونم
با سلام
راستش الان اوضاع قیمت بازار و دیسکس خیلی بهم ریخته هستش و قیمتها هم غیر واقعی اگه از نژاد بلو دایمونده و مشکلی نداره100 تا 120 اگه پیجن هستش 110 تا 130
سلام دوست عزیز
راستش اگه هر چی دیسکسات بیشتر باشه بهتره یعنی 8 تا 10 تا مناسبه.اما اگه می خواهید کمتر هزینه کنید حداقل 5 تا باشن و ظرفیت تانکتون هم 200 تا 250 لیتر.محل نگدارشونو نزدیک پنجره نذارین چون علاوه بر سدر شدن و گرم شدن زیاد تانک امکان جلبک با نور خورشید هم هست.من دیسکسام تو پذیرایی هستند و با رفت و آمدهای معمولی سایرین هم استرسی نمی گیرن.اما حرکات ناگهانی جلوی تانک،ضربه زدن به تانک و در تاریکی یهو برق رو روشن کردن باعث استرس میشه.موفق باشی
ممنونم آقا آرش.اینکه گفتم چهارتا به خاطر هزینش نبود چون تانکم کوچیکه وتقریبا 100لیتری هست.اینطوری که از صحبت های شما فهمیدم تانک تقریبا صدلیتری مناسب نیست نه؟نمیشه تعداد رو کتر بگیرم وتوی همین تانک نگه دارم؟چون خانوادم به هیچ وجه اجازه ی ورود تانک جدید وبه اون بزرگهی رو بهم نخواهند داد.بابت قیمت هم دیسکس تکثیر داخل وخونگی میخوام بخرم نژادش رو نمیدونم چیه اما با توجه به مطاله ای که توی اینجا کردم دیکساش سالمن ودواینچی رو داره 12تومن میده وفکر میکنم که قیمتش خیلی مناسبه فقط مشکل جا دارم.اگر تانک صدلیتری مناسبه بگیرم اگرم نه که هیچی.
بابت راهنماییتون هم ممنونم
اگر بتونم راضیشون کنم میتونم یه تانک با کشخات میز تحریرم بسازم با ابعاد 100*50*40.توی چنین تانکی چنئتا میشه ساخت؟
ببخشید میدونم این سوالم برای اینجا نیست ولی اگه خواستم بسازم شیشه چند میل بگیرم؟
سلام
آقاآرش فکر کنم بولداگ گلدن اسنک اسکین یا بولداگ لئوپارت اسنک اسکین باشه.ممنون از جوابتون
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)