سلام دوستان
یه سوال داشتم ازتون.
کاسکو رو میشه توی اپارتمان نگه داشت؟
یعنی صداش خیلی بلند نیست سر و صدا نمیکنه.
دوستانی که توی اپارتمان هستم مشکلی ندارن؟؟
صبح ها سر و صداش تا طبقه بالا و پایین میره؟
باتشکر
سلام دوستان
یه سوال داشتم ازتون.
کاسکو رو میشه توی اپارتمان نگه داشت؟
یعنی صداش خیلی بلند نیست سر و صدا نمیکنه.
دوستانی که توی اپارتمان هستم مشکلی ندارن؟؟
صبح ها سر و صداش تا طبقه بالا و پایین میره؟
باتشکر
سلام
همه تو سایت هاشون پوسته تخم مرغ رو منبعی برای کلسیم معرفی میکنن ... ولی کمتر دیده میشه طوطی اقدام به خوردن پوست کلسیم کنه.مخصوصا طوطی جوجه و کم سن در نتیجه از کلسیم های محلول در آب خارجی استفاده کنید
در مورد این کاری که باهاش کردید هم دیگه خسته شدم از بس گفتم...شما بردی زیر آب داغونش کردی از استرس اینقدر جیغ کشیشده که نفسش بند اومده بعد میگی چرا میترسه؟!!!!!!!!!!
لطفا صفحات قبلی این تاپیک رو خوب بخونید
نه.اولش خیلی می*ترسید.زیاد هم جیغ نزد.فقط قبل از اینکه آب روش بریزم جیغ میزد.وقتی* ریخت بیشتر از من می*ترسید تا آب،چونکه خودش رو خیلی میخاروند واسه همین بردمش.فشار آب هم زیاد نبود.از آب پاسه هم کمتر بود
ولی* از این به بد می*خوام تا ۲ یا ۳ هفته باهاش کاری نداشته باشم و فقط برم آب و غذاش رو بریزم و تمیزش کنم
فقط تو این مدت باهاش صحبت کنم که مشکلی* نیستش؟
اصلا حرف زدن شما الان تاثیری تو زودتر رام شدنش نداره . چون هنوز می ترسه . گفتم که تا دو هفته هیچ کاری جز تعویض ظرف آب و غذا و کف قفس . طرف آب و غذاشو بردارید . بشورید .خشک کنید کاملا. بعد آب و غذا بریزید . فقط رفت و آمد شما رو ببینه در روز . شما رو از دور زیر نظر داشته باشه که ببینه بی خطر هستید براش .
چشم
همهٔ اینایی که گفتید رو انجام میدم
فقط در مورد جاش موندم چیکار کنم.الان تو اتاق هستش و رفت و آمد رو میبینه ولی* خیلی کم.
به نظر شما اگه بیارمش تو پذیرائی مشکلی* که نداره؟
اونجا دیگه بیشتر مارو میبینه..
واسه خوابش هم شب*ها ساعت ۱۱ کاور می*کشم روش و اینکه صبح هم ساعت ۸ بیداره.میدونم گفتید که باید ۱۲ ساعت بخوابه ولی* اصلا نمی*خوابه امتحان کردم.زودتر هم کاور کشیدم ولی* تا موقعِ که همه نخوابن این هم نمی*خوابه
سلام
تکلیف این پوست تخمه خوردن چی شد؟
احتمالش کمه ولی صفر نیست
طوطی های زیادی رو دیدم که چوب - کاغذ - فلز و ... خوردن!!!
یک طوطی برده بودن پیش دکتر برهانی کیا ...کاسکو دم قرمز بود اونقدر چوب خورده بود که چینه دان و پیش معده و معدش پر شده بود!!!!!!!!!!!
جراحیش کردن و چوب ها رو خارج کردن ولی طوطی 2-3 روز بعد مرد
خلاصه این موضوع رو کاملا زیر نظر بگیرید اگر خیلی خیلی زیاده حتما جلوش رو بگیرید
شاه طوطی من مقوا میخوره![]()
همه این کارا باشه برای 10 روز 2 هفته بعد
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)