سلام
بیشتر طوطی ها همینطورین و بیشتر غذاشون رو خورد میکنن زمین میریزن مخصوصا اگر به وفور دم دستشون باشه و یه کمی هم عصبی باشن
کلا بعدیه کاسکویی مغذ تخمه رو درسته قورت بده ها!
بر عکس اون عکسی که تو آواتارتون گذاشته بودید تو این عکس های جدید به نظرم شاه پر هاش و پر های پشتش خیلی نا مرتب میاد
احتمال داره پرکنی داشته باشه حتما به یک دامپزشک نشونش بدید
با محبت و صبر و به مرور زمان خودش سرش رو میاره که شما نازش کنید.این رفتار غریزیه

درباره نشستن کف قفس آقای آژیده جواب دادن .
تو این عکسا انگار روی زمینه .
غرض از مزاحمت .... شیلا کوچولوی من یه کار بد یاد گرفته که نمی دونم چطوری و چرا اینجوری شده .گاهی اوقات (من خودم این حالت رو عصرها ازش دیدم)وقتی از کنارش رد میشم صدایی مثل دندون قروچه از خودش در میاره بعد مثل اینکه دنبالته که گازت بگیره تند تند حالت گازگرفتن میگیره .البته دوبار که این حالت رو گرفته بود من که از دستش ناراحت شده بودم دستم رو نزدیک قفس گرفتم وگفتم خوب میخوای گاز بگیری بیا گاز بگیر
. اونم اومد جلو و انگشت منو تو نوکش گرفت و یه فشار کوچولو داد و بعد یه نگاهی به من کرد و عقب رفت
.هر دو بار همین حالت بود فقط یه فشار خیلی کوچولو .در ضمن هیچ مشکلی در مورد انجام بازی هاش یا از دست تخمه گرفتن و غیره نداره ولی نمیدونم چرا اینجوری میکنه ؟ لطف میکنید راهنماییم کنید .
ببین برای تعویض ظرف آب و غذا شما نیازی به باز کردن در قفس نداری . برداشتن ظرف آب و غذا و سینی قفس یه دقیقه هم طول نمی کشه . برمیداری و میبری یه جای دیگه تمیز می کنی و بعد یه دقیقه هم اونا روی میذاری دوباره سرجاش . اینا کاراییه که باید انجام بشه . اگه غار میزنه نگران نباش .شما فقط اینکارا سریع انجام بده و کلا بی تفاوت باش و اصلا نگاش نکن اون لحظه . باهاشم حرف نزن . که بفهمه اصلا کاری باهاش نداری . کم کم عادی میشه براش .