سلام دوستان من خواستم اين مطالب را بنويسم اين هارا در كتاب پرنده ها خواندم در مورد حالت هاي كاسكو كه نشاندهنده ي چيست اميدوارم خوشتان بيايد: ايستادن برروي هر دوپا:من خوبم ايستادن برروي يك پا:من ايستادن برروي يك پا درحالي كه پرهايش راپف كرده:من واقعاً ارامش دارم ايستادن برروي يك پا و نوكش راسمباده مي زند:من خسته هستم ايستادن برروي يك پا سر ميان شانه هاپرها كمي پف كرده و چشمها بي حالت:من خسته ام خوابم مي ايد برگرداندن سربه عقب و قراردادن آن داخل بال:من خوابم تكان دادن دم:من اماده ام براي كارتازه ماليدن نوك به چوب نشيمن:تميز كردن صورت ايستادن بر روي يك پا و سر درزير پايي كه جمع شده:تميز كردن بعضي ازپرها بازكردن بالها به اطراف و ماليدن صورت به عقب:حاضر شدن براي پرارايي به صورت جدي بازكردن بال و ور رفتن باپرهاي بدن:پرارايي حالت ونوع حركت:معني و ترجمه
ویرایش توسط rezaper : 31st December 2011 در ساعت 08:17 PM دلیل: ويرايش
سلام دوستان خواستم اجازه بگيرم از شما چندتامطلب درمورد احلي كردن كاسكو است رابنويسم من اين مطالب را از كتاب هاي مختلف جمع اوري كردم و اگه دوست داريد اسم اين كتاب را بگم تا همش مزاحم شما نشوم؟باتشكر
سلام. میخوام کاسکو بگیرم. میخواستم بدونم زیر 2 سال خوبه یا یک سال.(معمولا که میگید یک سال ولی میخوام بدونم دوساله رو میشه رام کرد؟؟؟ حرف زدن چی؟؟؟) وحشی میخوام. قیمت هم اگر کسی داره میشه بگه. ممنون.
[quote=بابک آژیده;44811]
سلام جناب فائقی نژاد
جناب استاد آژیده
سلام و عرض ادب
به توجه به عدم حصول به نتیجه ای عملی و کار بردی ودر دست نبودن روشی مطمئن در رابطه با مباحثات اخیر از جنابعالی تقاضا دارم بخاطر اینکه مبادا در این مباحث نکاتی ذکر بشود تا باعث شک دوستان عزیز گردد مباحثات خود را در محیط خارج ادامه داده و نتیجه حاصله را به استحضار عموم برسانیم .
ادامه بحث با جنابعالی موجب امتنان بنده میباشد .
ارادتمند
محمدرضا فائقی نژاد
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)