سلام
ميخواستم اطلاعات كاملي در مورد خريد جوجه كاسكو يا جوجه گوشتي داشته باشم و چون قصد خريد دارم ميخوام سرم كلاه نزارن
نوع نژاد كه شما پيشنهاد ميكنيد چيه؟
سالم بودن جوجه گوشتي رو چه طور تشخيص بديم؟
و قيمت هم اعلام بشه كه خيلي عالي ميشه.
با تشكر
سلام
ميخواستم اطلاعات كاملي در مورد خريد جوجه كاسكو يا جوجه گوشتي داشته باشم و چون قصد خريد دارم ميخوام سرم كلاه نزارن
نوع نژاد كه شما پيشنهاد ميكنيد چيه؟
سالم بودن جوجه گوشتي رو چه طور تشخيص بديم؟
و قيمت هم اعلام بشه كه خيلي عالي ميشه.
با تشكر
سلام
دوست عزيز اگرقصد خريد خاكستري يا همان كاسكو را داريد بهترين سن براي خريد خاكستريهاي چشم طوسي هستند چون به قول معروف از آب و گل در اومدند و بدنشون در مقابل بيماريها مقاوم شده جوجه هاي گوشتي از صد درصد نودو نه درصدشون ميميرند شايد موقع خريد خيلي سر حال و خوب باشند ولي به خاطراينكه بدنشون به بيماريها مقاوم نيست درصد تلفاتشون بالاست.
نژادشونم بستگي به سليقه خودتون داره كه كنگو (دم قرمز) بخريد يا تمينه (دم شرابي) بستگي به سليقه و هزينه اي كه ميخواهيد پرداخت كنيد دارد.
يه جوجه خاكستري سالم و سر حال ميبايستي چشمهايي شفاف داشته باشه دوتا سوراخ بينيش هم اندازه و بدون هيچ آب ريزش يا عفونتي باشه انگشتهاي پاش سالم باشه كتفهاش آويزون نباشه به محض نزديك شدن بهش عكس العمل نشون بده/پيشنهاد ميكنم قبل از خريد اول خوب اطلاعاتي در مورد اين پرنده به دست بياوريد بعد اقدام به خريد كنيد چون خاكستريها به خاطر استعداد و هوش بالايي كه دارند با بقيه پرنده ها تفاوت دارند و براي آموزش بايد تجربه كافي داشته باشيد كه هم خودتان و هم پرنده دچار مشكل نشويد.
موقع خريد هم اگر با يك نفر كه اطلاعات كافي در مورد اين پرنده داشته باشد برويد بهتر است كه هم يك خاكستري سن بالا و مريض را به جاي جوجه به شما ندهند هم در مورد قيمت سرتان كلاه نرود.
سلام به همه
این کاسکو رو یک هفته هست گرفتمش.از دوستان میخواستم بهم بگن سن این کاسکو چقدره؟یه چیز دیگه هم اینکه پرهاش در حال ریختنه.می خواستم ببینم جریانش چیه؟
![]()
سلام
سنش بالای 2.5 ساله
اینایی که کف قفسه چیه؟!!! پره؟
فکر میکنم کاسکوتون پرکنی گرفته!!همونطور که تو عکس پیداست پرهای پشتش کمی غیر عادیه...
اگر عکس واضح تری بزارید راحت تر میشه اظهار نظر کرد
موفق باشی
عجب کاسکو خشنی هست.یه عکس با کیفیت از چشماش بزار تا بشه نسبت به سنش حدس زد.ضمنا فکر میکنم یک کم بیشتر باید به نظافت قفس دقت کنی.
دم شکلاتی معمولا پر کن نمیشه
یعنی خیلی به ندرت پیش میاد
ببین اینو تو چه شرایطی نگه داشتید که به این روز افتاده!!!!
حالا مهم نیست از قبل بوده یا نه
تنها چیزی که اون حیوون نیاز داره آرامیش و امنیته
شما 10 روز فقط و فقط آب و غذاشو عوض کن و دیگه هیچ کاری به کارش نداشته باش
بعد از 10 روز بیا اینجا دوستان راهنماییت میکنن.جاش حتما دنج و آروم باشه.اگر به کندن پر ادامه بده باید ببریش دامپزشکی و از آرام بخش براش استفاده کنی
ویرایش توسط بابک آژیده : 19th October 2011 در ساعت 11:21 AM
من میخواهم از دوستانی که تازه قصد خرید دارند عاجزانه تقاضا کنم که قبل از خرید حتما تاپیک مربوطه را با حوصله مطالعه کنند . هیچ وقت برای خرید دیر نیست ولی برای منصرف شدن از یک خرید باید هزینه معنوی و مادی زیادی بپردازید مضافا اینکه یک پرنده بی گناه هم متضرر میشه!!!
مرسی از توضیحات دوستان و بابک عزیز
بابک جان این کاسکو الان یک هفته نیست که اوردیمش :D اطلاعی ندارم که ایا قبلا جای دیگه ای بوده یا نه ولی از وقتی اومد دلیلی نداشته که بخواد اینجور پرکنی کنه
عکس جدید ازش اوردم.فکر نکنم 3 سالش باشه.به چشمامش نگاه کنید.در رابطه هم با پرکنی چیکار کنم که پرهاش خوب بشه؟
![]()
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)