عروس هلندی طوطی ملنگو و بعضی اسکندرها سرو صدا دارند وبرای ادمهای حساس گزینه مناسبی نیستند.
من پیشنهاد میکنم شما یک اکواریوم کوچک بگیرید هم زیباست هم بی صدا.
سلام دوستان خسته نباشید
دو تا سوال دارم : 1) علت خشک شدن و شاخه شاخه شدن سر پرهای کاسکو چیه؟
2) پر جوی با پر کنی چه فرقی داره اصلن پر جوی چطوریه ؟
با تشکر از دوستان
دوست من اولا سلام دوما ورودتون به انجمن پارسی پت رو خوشام میگم و امیدوارم که من و بقیه ی دوستان تا جایی که میتونیم به شما کمک کنیم
قبل از جواب دادن سوال های زیاد شما،ار اینکه از این به بعد با نقل قول کردن حرف های دوستان و همچین جمع کردن صحبت هاتون تو یک پست،حرف هاتون رو میزنین،قدردانی میکنم
ببین دوست من،میتونم به جرات بگم که بالای 90 % سوال های شما رو دوستان این سایت تو صفحه های قبل توضیح دادن که متاسفانه شما یکم کم لطفی کردی و به صفحات قبل رجوع نکردی،من جواب های سوال های متعدد شما رو میدم ولی به صورت پاسخ کوتاه و شما اگه پاسخ های کاملتر میخوای،میتونی یه سری به صفحات قبل بزنی
قیمت تقریبی خاکستری تیمنه(اگه پیدا بشه) : 250 تا 300
قیمت تقریبی خاکستری کنگوی 1 تا 1/5 ساله ی کال و وحشی : 500 تا 550
قیمت تقریبی خاکستری کنگوی 5 تا 7 ماهه ی پرورشی حلقه پا : 650 تا 1 میلیون که خرید این رو اکیدا به شما توصیه نمیکنم به 1001 دلیل
تو این زمینه بین دوستان اختلافه ولی اقلا اقلا باید هر 24 ساعت 1 بار خاکستریتون اقلا 1 آدو رو ببینه و اقلا اقلا روزی 2 ساعت باید واسه پرندتون وقت بزارین،اینی که گفتم حداقلشه و مثلا خود من واسه خاکستریم نزدیک 6 ساعت در روز وقت میزارم
خاکستری ها همونطور که دوست عزیزمون فائقی نژاد عزیز هم فرمودن شبا میخوابن و سر وصدا ندارن البته من یک مورد استثنا هم دیدم و یه خاکستری کال که خریده بودم،ققط فقط همون روز اول،شب ساعت 3 اینا هم سوت میزد که این به دلیل این بود که اینا که تومغازه هستن،بیچاره ها شب و روزشون قاطی میشه و نمیدونن که کی شبه و کی روز ولی خب در کل خاکستری ها شب ها میخوابن...
چون سوال های شما زیاد بود،تو خود نقل قول جواب شما رو دادم
اینکه میگین پرهاش خشکه میتونه علل مختلفی داشته باشه،یا جیره ی غذاییش مشکل داره و مثلا تو جیره ی غذاییش از انواع فلفل ها استفاده نشده یا اینکه تو لکه و داره پرهاش عوض میشه یا شما پرنده رو تازه خریدی و تو مسیر مرز ایران تا محل پرنده فروشی،در اثر فشارها و سختی هایی که حین مسیر براش اتفاق افتاده،پرهاش اینطور شده یا خدای نکرده داره دچار عارضه ی پرکنی میشه
موفق باشی دوست من
شهروز
سلام مرسی از پاسختون.
به غیر از فلفل چی دیگه می تونم بش بدم اخه این سه ماهی که دستم بوده بش فلفل دادم اما نخورده . غذاش هم سیب و تخمه و انگوره بعضی میوه های دیگه رو فقط تست می کنه همین اما فلفل رو اصلن تست هم نمی کنه .
ببخشید یعنی اینکه پرهاش خشک شدن نشونه پرکنی هستش ؟ من تابه حال ندیدم که به جز نرمه ها پر دیگه ای رو کنده باشه پس یا از غذاشه یا تو لکه درسته ؟ ؟ ؟
میشه از تو لک رفتن یکم توضیح بدید ممنون میشم مرسی .
سلام
آقا 1 سوال که قبلا هم پرسیدم ولی کسی جواب نداد این آقا داود ما با اسباب بازیش بازی نمیکنه و سمتش نمیره ازش نمیترسه ولی نمی دونم چرا باهاش بازی نمیکنه میتونه مال سنش باشه که کم هست؟
سلام اقا امین
مکان اسباب بازی رو عوض کنید در صورتی که باز هم تمایل نداشت مدتی حذف کنید .
سلام مرسی از پاسختون.
به غیر از فلفل چی دیگه می تونم بش بدم اخه این سه ماهی که دستم بوده بش فلفل دادم اما نخورده . غذاش هم سیب و تخمه و انگوره بعضی میوه های دیگه رو فقط تست می کنه همین اما فلفل رو اصلن تست هم نمی کنه .
ببخشید یعنی اینکه پرهاش خشک شدن نشونه پرکنی هستش ؟ من تابه حال ندیدم که به جز نرمه ها پر دیگه ای رو کنده باشه پس یا از غذاشه یا تو لکه درسته ؟ ؟ ؟
میشه از تو لک رفتن یکم توضیح بدید ممنون میشم مرسی .
دوست عزیز
بهتره که عکس ار پرندتون بگذارید مشخصا از پرهای مورد نظرتون تا بشه بهتر تشخیص داد.
سلام
پرکنی با پر جوی 100% فرق داره دوست گرامی.لطفا در مواردی که اطمینان ندارید اینطور قاطعانه کاربران رو راهنمایی نکنید
عبارت پرکنی به حالتی گفته میشه که پر از ریشه توسط منقار طوطی خارج میشه.
پر جوی به حالتی گفته میشه که ریشه پر سر جای خودش باقی میمونه ولی پرنده خود پر رو به حدی میجوه که پر حالت کرک به خودش میگیره.
![]()
طوطی های پر کن (در صورت توقف کندن پر ها) با تغذیه مناسب خیلی سریع پر جدید در میارن...چون پر از ریشه در اومده
ولی در مورد طوطی هایی که پر جوی دارن این مسئله صادق نیست و تا گرم شدن هوا و توی لک رفتن طوطی پر ها حالت زشت و کرکی خود را حفظ میکنند
http://www.parsipet.ir/forum/f236/%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%84%D8%A7%D9%84-%D9%BE%D8%B1%DA%A9%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B7%D9%88%D8%B7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%B4%DB%8C%D9%88%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%A2%D9%86-feather-plucking-5783/
با تشکر
آژیده
ویرایش توسط بابک آژیده : 17th August 2011 در ساعت 10:09 AM
این جوجه های چشم سیاه را هم میشه حمام داد؟
آقای شهروز شما پا طلا را حمام میدید؟
دوست من ،من شخصا به حموم زیاد اعتقاد ندارم و نهایت ماهی 1 بار به حموم اعتقاد دارم،اگرچه تو تکست ها و نظرات دوستان اینطور میشه برداشت کرد که اقلا هفته ای 1 بار باید طوطی رو حمام برد
من تا حالا پاطلا رو حموم نبردم و حالا حالا ها هم حموم نمیبرمش البته من کار خودم رو به شما توصیه نمیکنم و طبق اعتقاد بیشتر جاها هفته ای 1 بار اگه با اسپری بهش آب بپاشی خوبه
موفق باشی...
آقا بابک عزیز،من هرچی تو سایت های خارجی گشتم چیزی به نام پرجوی پیدا نکردم،اگرچه Feather Plucking رو زیاد پیدا کردم،اگه لینکی در مورد پرجوی هم دارین،ممنون میشم بگین
متشکرم
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)