بدون شرح !!!!
![]()
بدون شرح !!!!
![]()
و در ادامه ی داستان...
زیبا ترین لحظاتو چون کار پیش اومد از دست دادم...
یه 4-5 ساعتی تا کارم تموم شد با هم تنها بودند الان نمیدونم کارشون تموم شده که ماده رو در بیارم یا نه؟ از ظاهر حبابها چیزی قابل تشخیص نیست.
از کجا میشه فهمید تخمریزی انجام شده یا نه؟
ویرایش توسط reza_hetete : 18th August 2010 در ساعت 06:40 PM
سلام مجدد به همگی
من این تانکو با هدف لب شور کردن و نگهداری از یه گله آنجل مونو راه اندازی کرده بودم اما با تحقیقاتی که داشتم به این نتیجه رسیدم که طی کردن سیکل نمک و تکثیرشون با تجهیزات و وقتی که من دارم تقریبا غیر ممکنهاگر کسی تا به حال موفق به تکثیر خانواده مونوها شده خواهش میکنم مارو از تجربیاتش بی بهره نگذاره، خلاصه اینجور شد که یه گله ماکرو زرد گرفتم...
با تشکر از توجه شما دوستان عزیز![]()
ویرایش توسط reza_hetete : 27th August 2010 در ساعت 02:50 PM
سلام به همگی
اینم یک باکس قدیمی،اینو روزی که خریدم حتی شک داشتم فلاور باشهکلا سیاه بود و قابل تشخیص نبود چیه بعد کم کم رنگو روش باز شد دیدم فلاوره
جالب اینکه بعد از یک ماه علاوه بر سیاهی های روی تنش، خالهاش هم محو شدن و متوجه شدم گلده، ماهی بامزه و فوق العاده پرخوری بود، عکسها به فاصله یک هفته در یک ماهی که مهمونم بود گرفته شده :
![]()
سلام خدمت دوستان
امروز رفته بودم نواب تعدادی غذا تهیه کنم که با این کوچولوی 1 بندی "2 سانت" مواجه شدم که تو یه تانک پر از ماکرو سفید بود و نامردا چپو راست اینو میزدن دلم براش سوخت، مطمئنم اگه نمیخریدمش تا فردا میکشتنش الانم نصف دمشو خوردن و کلا روبراه نیست اوضاعش، اما راستیتش اصلا دقیقا نمیدونم بگم چیه؟هم به فلاور میخوره هم به تگزاس، جالب اینجا که ماهی فروش میگفت این پرت نئونه :smile (40)::smile (253):، خودم فکر میکنم از تلفیق تگزاس و فلاور باشه دوستان اگر میدونن راهنمایی کنند،نژادشم میخوره باکس باشه:
![]()
ویرایش توسط reza_hetete : 7th September 2010 در ساعت 01:41 AM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)