من ناخن طوطيم و گرفتم و متاسفانه خون اومد ازش. امروز 5 روز ميشه اما ناخنش هنوز در نيومده. اگه طوطي و بشورم ناخنش عفونت نمي كنه؟ البته نوك ناخنش و گرفتم
من ناخن طوطيم و گرفتم و متاسفانه خون اومد ازش. امروز 5 روز ميشه اما ناخنش هنوز در نيومده. اگه طوطي و بشورم ناخنش عفونت نمي كنه؟ البته نوك ناخنش و گرفتم
سلام
مقالات مربوط به کوتاه کردن ناخن رو بخونید
من که اصلا توصیه نمیکنم کسی این کارو بکنه چون پرندتون گناه داره ولی اگر هم میکنی اصولی انجام بده.باید کم تر از نیم میلیمتر بزنید وگرنه رگ های خونی زیادی تو بافت ناخن وجود داره
بعیده که عفونت کنه ولی اگر شدید بوده لطفا با دامپزشک مشورت کنید
موفق باشید
سلام. من يه جوجه عروس 3 ماهه دارم كه نژاد ابلق هست و ماده است.وقتي بزرگتر بشه رنگش عوض ميشه؟
طوطي سه ماهه من كه ماده است حدودا چند ماهگي صحبت ميكنه؟
سلام دوستان.چشم عروس چهار ماهه من صبحها باز نميشه.فردي كه با طوطي ها اشنايي داره به من پيشنهاد كرده بهش مولتي ويتامين با تتراساكلين بدم. به نظرتون بدم بهش ؟
سلام دوست عزیز . بهتره تو این زمینه با دکتر مشورت کنید و با تجویز دکتر بهش دارو بدین .
سوالتون رو اینجا مطرح کنید . یه عکس هم از چشم طوطی بذارید
مشاوره بیماری های پرندگان
اگه تهران هستید میتونید ببریدش بیمارستان کامرانیه پیش دکتر برهانی کیا . یا تو شهر خودتون پیش یه دکتر خوب.
سلام.جوجه من بي حاله و چشماش مرتب قي ميكنه.پيش دامپزشك بردمش تشخيص خاصي نداد.به نظرتون مريضه؟ دور چشماش قرمز ميشه. دامپزشك گفت بخاطر هواست.اما به نظر من اينطور نيست چون مرتب تو خونس.
سلام دوست عزيز
بهتره منتظر جواب آقاي دكتر برهاني كيا باشيد و اگه ميبينيد مورد خيلي حاده پيش يه دامپزشك ديگه ببريد.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.