من با یک ظرف آب برای کندی یک تونل درست کردم اما از اون میترسه![]()
ببخشیدا من خیلی سوال پرسیدم میخواستم بدونم که میشه کندی باخودم ببرم مهمونی یا مسافرت
یک سوال دیگه خوکچه من مو کوتاه و رنگشم سفید سیاه قهوه ای ممکنه رنگش عوض بشه چون انتهای بدنش سیاهه و تازگیا رنگش کم کم داره عوض میشه
سلام،بعضیهاشون خیلی دیر باردار میشن یکی از دوستانم نزدیک 8.9 ماه خوکچه هاش پیش هم بودن اما ماده باردار نمیشد توی این موارد هم مساله از طرفِ نر هست.برطرف میشه .جفت گیری میکنن؟نه این قضیه سخت زایی کلا منو هم خیلی ترسونده بود سرِ عما ولی همون دوست عزیز خوکچش 1 ساله بود که تازه باردار شد و یکی دیگه هم 9.10 ماهه بود کلا منظورم اینه که برعکسِ این قضیه رو هم زیاد دیدم دیگه شانس بزنه و این مشکل پیش بیاد که ایشالا نمیاد.هنوز 6 ماهشه طوری نیست.
من یکی از دوستانم پرورش دهنده بود بهم یه چیزی گفت حالا من دیگه نرفتم دنبالش ببینم اصلا علمی هست یا نه اما واسه جفت گیری نرِ کم سن و سال میگفت گوجه فرنگی بیشتر بخورن![]()
لوسی هم مشخصِ هنوز آماده نیست ..البته خوکچه ها کلا زن سالاریِ همیشه دعواست مگه اینکه دیگه آماده باشه اجازه بده جفت گیری کنن..
تا تقریبا اواخر بارداری نمیتونین متوجه بشین باردارِ چون حجم شکم اصلا تغییری نمیکنه موردی که خیلی میتونید واضح متوجه بشید حجمِ آبِ مصرفی توسط لوسی خانومه یعنی با وجود خورد سبزیجات باز هم خیلی آب میخوره و یه جورایی همیشه تشنست![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)